Přejít na obsah

pipnuti, kontrolka

PcGamer

Doporučené příspěvky

Zdarec, nevim kam presne dat muj dotaz. 

Popis:

po nekterym nastartovani se ozve pipnuti, ale nic vic A dnes jsem si vsiml ze ani ne na sekundu blikla kontrolka blizko stavu nadrze. Nikde jsem nenasel palubni desku aby tam vse svitilo a mohl jsem to identifikovat nevi nedko co tomuze byt??

Jinac mam Fabii II r.v. 2008, nejspis poface.s corner funkci a  maxikem.

diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no byl to mzik a zluta kontrolka, bag a jine zlute kontrolky ti taky sviti a zavada to neni. To jsem mozna mel naspat hned na zacatku ze to byla zluta kontrolka

Uvidim jestli se to jeste ukaze. 

Spis co to muze pipat po nastartovani. 

Pac tu kontrolku jsem zahlidlaz ted, ale pipnuti je casto.

nemate nikde fotku se vsemi kontrolkami co se muzou zobrazit na budikach?? To by mi pomohlo vic :kol-47:

Odkaz ke komentáři

libero: no to mam ale tam je jiny budiky nez mam ja, a ten muj jsem tam nenasel  :kol-32:

HjM: No todle je jedno pipnuti a pipato ruzne. Tu kontrolku jsem zahlidl poprve, ale byl to fakt mzik. NE treba jak ESP nebo BAG, ktery sviti dyl.

Rikam si jestli to nepipa telefon, pac se mi vzdy zobrazi na Maxiku napis  TELEFON, a ja si to prepnu na radio.

Odkaz ke komentáři

libero: no to mam ale tam je jiny budiky nez mam ja, a ten muj jsem tam nenasel  :kol-32:

ale ty kontrolky podle mě jsou podle toho návodu rozmístěné stejně, jak verze s maxidotem tak verze bez něj

edit: i když vlastně u budíků s maxidotem nejsou kontrolky v tom pásu přímo nad maxíkem, že? jaké máš teda budíky?

Editováno: , autor: HjM
Odkaz ke komentáři

mam prirucku z roku 2007

moje budiky vypadaji jak na prvni strance. Naproti Uvodu.

potom jsou moje budiky na str. 9

ale pak jsme nasel budiky az na str. 20, ale ty sou uplne jiny.

a jiny jsem tam uz nenasel.

a jeste se mi na maxiku nezobrazje otevrena kapota, ale to jen tak ze sem si toho ted vsiml podle manualu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...