Hravec Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 - tedy bez nějakého odsávání spec. nářadím a podobně... vzpomínám si, jak jsem u Felicie kdysi v minulém století prostě vyndal motorek z gumového lože a obsah nádobky prostě vytekl na zem.... - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Aktuální téma. Obávám se, že neproveditelné podobnou jednoduchou metodou už od doby FI, kde nádržka zmizela kdesi v útrobách motorového prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 napadlo mě odmontování textiněplastového podběhu v předníčásti před kolem, nádržka by měla být na ním, nemáte někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 tak jestli ti nevadilo, že to vyteklo na zem, tak to prostě jen tak zbůhdarma vystříkej, ne !? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Proč vystříkat??? Doleješ - 20 a po smíchání máš na - 5, pak zas doleješ - 20 a máš na - 10 atd. Tohle jsem nikdy neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Nebo hadičku a nasát. Mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 taky jsem to nikdy neřešil a něčím prostě jen dolil. Ale třeba mají přijít v noci krutý mrazy, nevím Fakt je, že včera odpoledne bylo 14° a v 11 v noci jsem škrabal okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Ja dolevam trvale jen zimni a tim je problem vyresen. Nevsiml jsem si, ze by ta letni v lete myla lepe nez zimni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Dělám to stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Taky jedu stále na zimní. Letní je dělaná do -5 a než padnou skutečné mrazy tak se obmění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 - vystříkat znamená mít zasrané celé auto.... - zimní směs má jiné složení, které v zimě funguje bez problému, ovšem v létě se díky chemickému složení na tuhé mrazy, na skle můžou tvoří "mastné" fleky, které stěrač nesetře ihned. Letní směs naopak zase má přísady k odstranění zaschlého hmyzu. Bod tuhnutí letní směsi je různý, dle výrobce, ale obecně platí, že kolem "nuly" je lépe použít zimní směs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Jo, to je možné a tvrdí to výrobci. Já tu zimní používám celoročně již několik let a nevidím v tom zásadní rozdíl. Možná je to kvalitou, či nekvalitou použité směsi (Sheron). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Hravec, až moc do hloubky problému. Když nevystříkat naráz, tak teda postupně. Nemyslím, že by nás ty mrazy nějak zaskočily. Já jsem ale notoricky známej tím, že jezdím každou chvíli s úplně prázdnou nádržkou, takže mě se tohle i z toho důvodu moc netýká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 po několika testech a nejen vlastních, ale i odborných či méně odborných až koupených, používám už roky letní i zimní směs z Lídlu... zajímavý test: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Taky používám Lidlovku, ale do -60°C a ředím 1:1, podle výrobce je to do -20°C. Letos cena myslím 139,- Kč/5l. Nikdy jsem neměl problém se zamrznutím. Začátkem listopadu začnu dolévat zimní a než přijdou mrazy je obsah nádržky vyměněn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 před léty jsem koupil něco tak strašlivě smrdícího, že se s tím prostě nedalo jezdit. Musel jsem to naráz vystříkat ven, protože se mi z toho až zvedal kufr. Na nic podobnýho jsem naštěstí už nikdy nenarazil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Take pouzivam uz mnoho let jen zimni a musim souhlasit s Powoukem, ze mezi zimni a letni nevidim v pouzitelnosti v lete vubec zadny rozdil. Na mouchy podle me nema temer zadny vliv jak letni tak zimni smes. A zadne smouhy mi zimni smes v lete nezanechava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 na ty mouchy to vliv má, ale bohužel ne každá směs 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Sundal bych pravé kolo a podbeh, pak stačí vyndat motorek ostriku a kapalina je venku... Nebo koupit koncentrát (který je tuším do -80 a redi se 1:10 na -30)a udělat z letní zimní:-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 ježišikriste, to budem kvůli nějaký podělaný kapalině v ostřikovači rozebírat auto ? To snad nemůžeš myslet vážně ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Prace na 15 min pokud chce dostat kapalinu ven a nechce ji vystrikat ostrikovacema tak mu moc možnosti nezbývá. Ještě se da někde rozpojit vedeni kapaliny a pak ostrikovat a kapalina vyteče ven...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 tak pokud někdo rád něco montuje a rozebírá, hodně zdaru. Já bych se na to ani ne ... Z mýho pohledu je to naprosto absurdní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Z miho taky... já reaguji na dotaz jak dostat kapalinu ven aniž by musela jít pres ostrikovace... To už záleží na majiteli vozu pro jakou variantu se rozhodne... Ten způsob jak jsem popisoval já funguje a pokud ma někdo místo a čas a rad se stoura v autě tak proč ne...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 - vystříkat znamená mít zasrané celé auto.... Když to budeš stříkat za jízdy, tak to půjde jen na skla. Ale stejně je to podle mě zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.