miklisek Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Na "VW group night VISION C" byl, koukal jsem na to na streamu. Zatím ale nikde to video ke stažení není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-vision-c-detailne-octavia-cc-bude-elegantni-praktik/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) nový Superb už je dávno hotov, je mimo chápání, proč by VisionC měl být nový Superb ??? prodejcům již byl ukázán v plné parádě a to i v kombíku, stejně tak nová Fábie video VisonC je zde Editováno: 4. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 To víš, na netu se píše kdeco, třeba zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 to mě právě zaráží, že jsou to relativně seriózní média, stejně jako již výše uváděné - zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Že by to byla cílená kamuflážní kampaň? I zde na foru se věcí znalý vyjadřují, že SIII údajně nebude podoben tomuto konceptu (či spíše některým jeho designovým detailům, např, tvarům předních světel, či mlhovek)? Čas odhalí pravdu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braxa Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 http://www.auto.cz/skoda-visionc-petidverove-kupe-predobrazem-pristiho-superbu-79874 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 další co to papouškují ... Pepík Kabaň něco řekl a novináři si to pochopili po svém ... podobně jako s informacemi o dění na Ukrajině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 krása 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Tak to já bohužel říct nemůžu - zadní část je na detailní fotografii příšerný zobák (vypadá to jak nabořené radlicí), no a předek (hlavně design světel a mlhovek) je ehm, divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Mně se to nelíbí a k otázce "Superb III" můžu říct jenom jediné - iHeute není seriozní medium. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Me se to moc líbí a krásná loketní opěrka a radicka z a8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Podle mě je to auto přímo nekonečně hnusný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Otázka je jaká bude reálná podoba, když se kouknu na interiér tak jasně, pěkná studie, ale realita bude úplně někde jinde. No a exteriér - trochu mám problém se zadní částí, ale ono se to v sérii taky neobjeví, nebo ne takhle výrazně takže já bych počkal na nějakou finálnější podobu. Tohle je koncept se vším všudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Mně se to nelíbí a k otázce "Superb III" můžu říct jenom jediné - iHeute není seriozní medium. Kdepak jsou místní znalci vnitřních poměrů ŠA? Aby něco napověděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Zvenčí to tak nějak není moje káva, zdá se mi že dost dělá ta žabičková barva a černá kola... Na můj vkus moc tuzingové. Neumíte někdo s photoshopem? Zajímalo by mě jak by Vision C vypadal v bílé nebo stříbrné se stříbrnými - ne černými koly... Jinak interiér je pecka Jo a v rozhovoru cosi Kabaň utrousil o nové F III - máme se opravdu těšit letos na dvoje Vánoce ??? http://www.auto.cz/jozef-kaban-nova-skoda-fabia-budou-takove-vanoce-lete-79904 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Škoda Vision C: První jízdní dojmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Vision C v šedé namísto žabičkové - autosalon Bratislava. http://www.auto.cz/autosalon-bratislava-prijemne-prekvapeni-80583/foto?foto=51 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 šedá mu sekne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 (editace) Editováno: 9. Duben 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Někde psali, že šedá nemá motor ani interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Je to jen hliněnej model. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Dnes jsem si byl Vision C prohlédnout na vlastní oči a řeknu Vám, že ve skutečnosti vypadá ještě lépe než na fotkách ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 A kde ho mají? V muzeu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.