Publikováno Listopad 18, 201311 r Hosi ako sa dostanem do okty? Lanko sa predralo o torpedo a prasklo.. Netuším ako na to..
Listopad 21, 201311 r Já zase netuším kam se vůbec chceš dostat. A myslím si, že nejsem jediný. Dveře, kufr, kapota? Torpedo se označuje plast u steračů, tam žádná lanka nejsou.
Listopad 21, 201311 r Jestli je to lanko od kapoty tak potěš pánbůh. 6 hodin práce, přivohýbání připravku, ty nervy, těch kurev co padlo.. Už jsemto chtěl vzdát a kopotu vzít pajcrem a to jsem měl druhou O1 otevřenou a ohýbal jsem přípravek podle ní. Raději si zajed někam do servisu, nestojí to za ty nervy.
Listopad 22, 201311 r no úvodom to také jasné nebolo... Hosi ako sa dostanem do okty? neviem či niekto chodí do auta cez prednú kapotu (ber to prosím ťa s humorom)
Listopad 22, 201311 r Autor Jestli je to lanko od kapoty tak potěš pánbůh. 6 hodin práce, přivohýbání připravku, ty nervy, těch kurev co padlo.. Už jsemto chtěl vzdát a kopotu vzít pajcrem a to jsem měl druhou O1 otevřenou a ohýbal jsem přípravek podle ní. Raději si zajed někam do servisu, nestojí to za ty nervy. Co znamená ohybat prípravok?
Listopad 24, 201311 r jednoducho si prispôsoboval prípravok podľa druhej octávie,ktorú mal ako vzor...
Listopad 24, 201311 r Je to tak, ale nebudu to tu popisovat dopodrobna a dávat tak návod na ukradení auta.
Listopad 24, 201311 r Autor No sa bojím to dat do servisu lebo neviem si predstaviť ako sa tam diletanti dostanú..
Říjen 13, 20177 r Zdravim utrhlo se mi lanko predni kapoty jak se to da otevrit octavia1 pred face dekuji za rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.