McMichal Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Ahoj, poradí mi prosim někdo kde koupim LED zarovky do osvětlení SPZ do superba combi aby nehlásily chybu. Klidně celá světla. Pokud možno odkaz na obchod nebo přesný návod. Předem moc dekuji P.S. A kdyby mi někdo poradil i žárovkami ve zpětných zrcatkách, budu moc rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 (editace) Ta svetla do spz je nejlepsi nakodovat mezni hodnotu proudu, pak muzes dat livovolna led svetla a nehlasi chybu. Nekteri mistni experti to umi. Editováno: 20. Listopad 2013, autor: 5icz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/svetla-mlhovky-tuning/skoda-octavia-iii-power-led-osvetleni-nastupniho-prostoru-id:9032.eshop chlapum na O2 FL to funguje... http://www.auto-doplnky.com/led-osvetleni-spz-volkswagen-passat-cc-2008-tuning-tec-prvw01-p18097 zatím mám objednáno, tak pak můžu dát echo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TNT Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Ta svetla do spz je nejlepsi nakodovat mezni hodnotu proudu, pak muzes dat livovolna led svetla a nehlasi chybu. Nekteri mistni experti to umi. Můžes být konkrétnější? Tohle jde normálně přes VCDS? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Jen trochu upřesním...u osvětlení SPZky to lze vyřešit klasickým kódováním od verze software 650 a výše to už jsem tady psal(byte17 bit7). Případně u starších jednotek už to dokážu vypnout zásahem do eepromy, ale u této osvětlení SPZ nelze udělat to samé co u ostatních světel. Neexistuje pro ně samostatný parametr, stejně tak pro mlhová světla a dálková - oboje dokážu rovněž vyřešit s ledkami bez chyb) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Pro info, jelikož mám couvací kameru místo jedné lampičky a ta má LED, dával jsme i na druhou stranu LEDku aby to svítilo oboje stejnou barvou. Koupil jsem LED žárovku s "CAN" funkcí která nemá dělat problémy s detekcí, stejně to vyhazovalo chybu aodpojovalo osvětlení. VAGu ani jiné věci nemaje, přiletoval jsem druhou LED žárovku ze sady paralelně na tu první, svítí směrem do kufru což nijak nevadí a vše funguje. Určitě to jde vyřešit i jinak, viz výše, ale pro nás co potřebujeme jednoduché řešení bez kódování apod. myslím bohatě stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Dnes jsem by na technicky a tam mi LEDky vyndaly a jeste mi rekli ze prej uz se setkali i stim, ze tyhle ledky rozhodily ridici jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Já mám origo LED VW, tam nemají nárok je vyhodit, jsou homologované... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 29. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Z jakého VW ? Máš kod výrobku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 29. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Ještě dotaz, hlásí parkovací žárovky taky chybu pokud tam dám LED? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 parkovačky určitě... do spz jsem dal tohle a přes vcds nakodoval led v SPZ: http://www.auto-doplnky.com/led-osvetleni-spz-volkswagen-passat-cc-2008-tuning-tec-prvw01-p18097 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 29. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Jakékoli kódování a podobné věci jsou pro mne tabu. Potrebuji někoho kdo by mi vse udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 LED 3AF943021ARedukce(dá si i bez ní, ale pro auta v záruce nedoporučuji):4B0971832 2x535972712 2x000979020E 2xN90764701 4x(nutno kvalitně nalisovat) Sedan je tuším 1K8 943 021 a svorkovnice sedí Na parkovačky jsem dával toto osram w5w led - chybu nehlásí Částečně převzato od Ferdy25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 29. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Mam combi 2012 Kouknu na to. Vse hledat pod vw ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Přímo ta čísla. Pak se musí překódovat jednotka aby nevyhazovala ta LED světla na SPZ chybu. Přední obrysovky, které jsem uvedl, chybu nehlásí a vypadají jako normální žárovka. O to mi šlo, aby mi cajti nedávali pokutu na každém rohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 (editace) Kupoval jsem zde http://www.ebay.de/itm/2x-Original-VW-LED-Kennzeichenleuchten-Golf-Plus-Touran-Passat-Sharan-3AF943021A-/131010525808?pt=DE_Autoteile&hash=item1e80d5fa70 ale tehdy byla cena 29,95€ Editováno: 30. Listopad 2013, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 30. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Máš taky combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 to tam půjde určitě... je to stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Mám combi a není to stejný se sedanem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Nemáte někdo zkušenost se sufitkou s vestavěným rezistorem jestli hlásí taky chybu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Hlásí pokud nejsou nějaké spesl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 (editace) Tak mohu potvrdit, že chybu opravdu hlásí. Teď mi přijde nejjednoduší varianta přidání odporu, ale nějak nevím. Přijde mi to jak úprava na feldu. Máte to někdo takto vyřešené a je nutné případně dát odpor na obě žárovky ? Když tam byla jedna ledka a druhá klasická, tak to bylo bez chyby. Strakonice mám bohužel 300km Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Tak sory, ale nechápu, pokud existuje originál řešení, proč ho nepoužijete. Koupíte si auto za několik set tisíc a nemáte na LED světýlka VW litr a na benzín/naftu udělat si výlet? To se na to raději vys**te! Takovéto bastlení opravdu nechápu.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 7. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Uz jsem je objednal a jen co přijdou, hurá směr Strakonice :-) Musi se na nich ještě neco upravovat kromě elektriky, nebo tam padnou jak prdel na hrnec? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Přesně, jen vycvakneš, vytvoříš redukci na elektriku, popř upravíš stávající a nacvakneš. Žádné bastlení a má to homologaci, tak ti PaCH můžou leda skočit na hrb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.