Wittmann Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Soustava není uzavřená tak, aby se z ní něco nemohlo odpařit. Mizí i medium z klimatizace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 17. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2019 No je pravda že co není svařené na pevno, tam netěsnosti mohou být. Ale 3dcl se mi zdá docela dost. Uvidíme, budu to sledovat, zítra mě čeká cesta do Vysokých Tater, tak motoru dám co proto a uvidíme co udělá vroucí chladící kapalina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Mně taky klesla pod MIN oproti stavu u nového. Stačilo 1-2x dolít a od té doby se hladina ani nehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja_ Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Ahoj, mám otázku, měnili mi chlad. kapalinu a potřeboval bych dolít, na zápisu z opravny mají u chlad. kapaliny číslo 000096320JF, pod tímto číslem jsem nikde nic nenašel jen vyjelo toto: https://www.zbozi.cz/vyrobek/skoda-auto-000096320jg ma to jiné poslení písmeno. Myslite, že to lze použít, že jedna je koncetrát a druhá již rozředěná kapalina ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 pokud chceš mít jistotu, dostatečně nemrznoucí směsi, kup si na benzínce klasickou G12 a dolej, pokud máš jistotu že je poměr dobrý a nebudeš dolévat litr a více, dolej destilkou a neřeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Kúpiš už len G13, aby si zbytočne nehľadal kopu benzíniek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Myslím to nebude tak horké, kupoval jsem G12+ na podzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 V podstate je to jedno, všetky sú miešateľné- G12,G12+,G13. Všetko je etylénglykol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 (editace) @touareg3No není to až tak docela pravda, že všechno to jsou etylénglykoly, např. G13 má cca 20% 1,2,3-propantriol alias glycerin vyrobený z řepky, což sice není problém v mísitelnosti s ostatními tj. od G12 až po G12 EVO, ale zato to byl dosti problém pro koncern VW AG se zalepováním vodních pump aj. návazné problémy. viz. soubor Něco o mísitelnosti chladících kapalin, viz. přiložený soubor A taky něco o chladicích kapalinách používaných v koncernu VW AG mísitelnost chladících kapalin.pdf chladící kapaliny koncernu VW AG.pdf G13 _ slepá ulička vývoje, nebo klid před bouří.pdf Editováno: 26. leden 2022, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.