Speedluk Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Zdravím, koupil jsem do Rapida z Obautodíly originál držák hasicího přístroje a nějak mi není jasný jak ho tam namontovat.Nepovedlo se to už někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Musíš odmontovat kapsu na vestu pod sedačkou a potom na to místo namontovat držák s hasičákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 1. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Díky za radu.Sice nerad, ale půjde pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 RAPID alebo držiak? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 k cemu hasicak, jestli se muzu zeptat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelny Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Já bych si tipnul že to bude mít na uhašení případného požáru (svého nebo cizího auta). Ale "ruku do ohně" bych za to nedal 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 nevim no, osobne bych se na haseni vykaslal a nasledne resil pojistnou udalost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelny Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Poté co mi od výfuku začala hořet služební Felicie, tak šéf pořídil hasičáky do všech aut a i když jsme je od té doby nepoužili, myslím že není od věci je vozit. Kdo ví jak by moje auto tehdy dopadlo, kdyby ochotný kolemjedoucí nezastavil a neuhasil to. Takhle se akorát vyvětralo, vyměnil výfuk a bylo to :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 3. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Ahoj, nejde mi ani tak o hašení vlastního auta.Hrozně nerad bych se ale ocitl u nehody kde by byl potřeba a nemít ho.To je pak hrozná bezradnost a marnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Ja do auta hasici pristroj koupil, pro tu jistotu tech ~350kc obetuju, navic stejne v mem pripade ho budu muset stejne jednou mit (operativni leasing) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 no nevim, co by s tim clovek uhasil, az mi od vyfuku zacne horet auto, tak vylezu zakourim, pockam az dohori, zdokumentuju, a budu resit pojistku a GAP. aspon bych mel MR 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelny Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Co bys asi tak uhasil - no právě ten výfuk, popř. v mém případě hořící spodek auta. Kde máš jistotu, že až bude hořet celé auto, tak od toho nechytne nic jiného(plot, tráva atd.)? Tvůj přístup k tomuto se mi zdá poněkud nezpodovědný. Navíc člověk, pokud vidí požár, tak to musí nejen nahlásit, ale udělat vše co je v jeho silách, aby oheň uhasil, popř. zabránil jeho šíření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 (editace) nehledě na to kdyby se zasekl pás tvýmu spolujezdci/dítěti sedačka atd.-.... pak bys asi spokojeně nepokuřoval venku (ale taky hasičák nemám) Editováno: 4. Prosinec 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 (editace) uz zbytecne zabihame do detailu. na silnici, ze by chytil plot nebo trava, jo? hmhm. vsak ja bych volal pcr a hasice, pokusil bych se zamezit zranenim osob atd., prave tim, ze bych je radeji zachranoval, nez ze bych hasil. nemam povinnost nekde litat s hasicakem, ktery nemam a ani mi zadny zakon neuklada ho ve vozidle mit. ja to radeji necham shoret a budu resit pojistovnu. ostatni lidi zase budou vymyslet vsemozny uchyceni ve vozidle nasledne budou behat a hasit, kazdy dle sveho gusta. Editováno: 4. Prosinec 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelny Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Myslím že tohle video mluví za vše: http://www.youtube.com/watch?v=FvF0tJQNU_w Kdyby řidička nebo kolemjedoucí měli v autě hasičák, tak se vymění pneu, zkontroluje podvozek a hotovo, takhle to byla totálka. Ale samozřejmě každého věc, kdo nechce, ať ho nevozí, ale ať to nevymlouvá ostatním (,,K čemu hasičák? Nevím, co by s tím člověk uhasil..." atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 kdyby tupej amik nepokracoval v jizde po rafku, tak nebylo co hasit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Pushera je nutne brat trochu s rezervou rekl bych. I GAP nezachrani vzdy vsechno a pro me osobne je lepsi to tam mit, nejde ani tak o moje auto, ale i o ostatni. Budu radejc, kdyz ho tam budu mit, v pripade ze pojedu kolem nekoho kdo se vyseka a zacne to horet, nez abych se jen smutne koukal jak to auto hori a ja nemam jak pomoct. Je potreba to brat trochu ze sirsiho uhlu pohledu a nebyt sobec. To video bych jako smerodatne rozhodne nebral btw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Speedluk Až to namontuješ, prosím o foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) Zdar já nedávno dostal od manželky tento hasičák (resp větší spray) a taky jsem dlouho přemýšlel kam s ním, no pod sedačku jsem to nevymyslel, nevěděl jsem že škoda i toto řešení nabízí i s hasičákem a nakonec jsem mu našel pěkné místečko v kastlíku umístění podélně podél pravé strany kde je ve dně i prohlubeň, nejspíš pro flašku nebo na co a padne tam docela dobře, obalil jsem ho do výstražné vesty (vozím v autě dvě) aby nedělal nějaké zvuky a hotovo. http://www.po-bp.cz/3140/2326/pyrocom-hasici-sprej-750ml.html Dále pro ty co dbají na svou bezpečnost nebo svých blízkých doporučuji toto, jestli to neznáte, též jsem dostal od manželky, ale už to znám nějaký ten rok, šikovná věcička, dají se najít různá videa s praxe z testů apod. http://www.po-bp.cz/1802/1960/resqme-tool-rozbijec-skla-a-rezac-pasu-na-klice.html Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: Petrrr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Stve me, ze si vzdycky musim vsimat detajlu : FIRMA POŽÁRNÍ BEZPEČNOST s.r.o. JE AUTORIOVANÝM PRODEJCEM TOHOTO VÝROBKU PRO ČESKOU REPUBLIKU. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) To ano, něco jsem napsal špatně? Jinak ten držák na hasičák pod sedadlo, proč bych měl třeba demontovat kapsu na vestu když by to mohlo jít dát pod sedadlo spolujezdce ne? Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Petr: nene, ta veta je ze stranek, na ktere jsi odkazoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 6. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Zdravím, tak jsem se konečně pustil do montáže.Jenže vše je jinak.Odmontování kapsy na výstražnou vestu nepomůže.Ty sedadla jsou úplně tak jednoduché, jak v mém Trabantu.Prostě jen prolisovaný plech a trubka napříč.Žádný úchyt na držák hasícího přístroje pod sedačkou není, stejně tak u řidiče jako u spolujezdce.Rozhodl jsem se tedy držák přichytit plastovými sponami k té výztuze u sedačky spolujezdce, viz.foto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Dobrá práce. Ty plastový příchytky vidím, ale ještě vidím ty kulatý imbus šrouby, to je co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Rekl bych ze gumove tlumici krouzky, nikoliv imbus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.