Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

prodejce mi ukazoval nějaký jakoby Columbus relativně za pár korun s plno funkcema i internetem, TV tunerem, mailem a jiné... ale mělo to šachtu na DVD stejnou jako orig, ve schránce u spolujezdce....

Ne že bych to řešil, ale ví někdo, jak to funguje s autem ? Alespoň zobrazení parkovacích čidel, ovládání z volantu ... nahradí to i infotainment ve smyslu zobrazení info o autě, nastavení auta? Asi bych chtěl moc, ale stejně by to bylo cool :)

jak jsem psal, viděl jsem tio u prodejce (namontované v autě k předání) a vše fungovalo jak má.... a komplet infotaiment to musí umět (prý i něco navíc), jinak by to bylo k ničemu....

tak trochu jsem zíral, když mi to předváděl, co to všechno umělo, jelo to na Andoidu... zjistím co to je zač...

• Autor

Já to viděl ve O2 na vlastní oči jsem na tom kukal na telku, nevyzkoušel jsem všechny funkce, ale prej to fungovalo, tak jak má.

pozor ale O II je úplně něco jiného, jiný systém, jiná komunikace a hlavně v rádiu není infotainment přes CAN-Bus zcela jiné architektury, bez kterého se O III těžko obejde....

• Autor

Jj,s tím tak nějak počítám,ale pokud je to rádio skutečně pro modely O3, tak snad je tohle všechno vychytané, jinak by to nemělo smysl.

takže ověřeno u prodejce, ten neorig. "Columbus" od výrobce ZENEC šel nakonec ven, neb byly neustálé chyby v systému a právě infotainment nešel stoprocentně za provozu i když na dílně se to tvářilo jako že je vše OK

Asi bude třeba vyčkat nějakou dobu, aby to vychytali, pokud vůbec. Je otázka jestli jsou nějak podporováni výrobcem, podle mě spíš ne (proč by to dělal) a tím pádem to musí nějak ladit sami a to nebude zřejmě nikdy 100%.

asi tak nějak, prý to byl jeden z prvních kousků na testování, co si někde sehnal sám zákazník... prý měl předtím v Octavii II také ZENEC a max spokojenost, včetně internetu, mailu, všeho, a tak věřil že nový model údajně odladění pro O III a G7 bude odladěn, nebyl... tedy objednávali následně orig. Columbuse a od ŠA je prý podpora neorig. zařízení nulová...

Upraveno od Hravec

u O2 to zezačátku tyhle číny taky blbli, ale co jsem četl na oc klubu, tak to plno lidem funguje se zadní kamerou, climatronic na rádiu,  dvb-t tunerem apod.

na rovinu říkám, koupit na sebe a do 14 dnů máte možnost vráti zboží, dost času na to odzkoušet.

těch ZENECů v O II a S II jezdí poměrně dost a ZENEC přímo zadní kamery vyrábí....stejně tak TV tunery...

ukázkové video

nicméně zde jsme u O III a to je jiná liga....

ale houby jiná liga, tady to taky ladili na O2. snad od tohohle roku ty činý chodí jak mají....

to samé jako VCDS a vag com polskej se čekalo, až vyjde podpora na novou generaci, dnes v té diagnostice chodí to co dříve..

jinak píšou že by to mělo chodit, takže dyžtak zreklamovat to můžou. ovšem origo řešení je origo řešení a nová generace kryštofů je o něčem jiném...

http://www.ozvucauto.cz/produkt/Navigace-Dynavin-DVN-IN001VWG-navigace-VW-Golf-1360/

Upraveno od kokta7

opět pán nechápavý, jiná liga myšleno, že to funguje u O III úplně jinak než u O II a to nejen jiným CAN-Busem, ale díky ovládání a nastavování infotainmentu vozidla

to že to funguje (tedy to co popisují v tom popisu) ještě neznamená, že půjde nastavovat auto! tedy viz výše jako ten ZENEC, tam taky všechno fungovalo perfektně... až na ty chaby a pod.

otázka co to bylo za chyby apod... hodně věcí lze vyřešit, co autorizák ani nemusí umět a nebo nemůže umět.

• 8 měsíců později...

pokud se nemýlím je to nový  ZENEC o kterém se tu už někde psalo...

Upraveno od Hravec

• Autor

aha a jak tak koukám,tak jsem to tu už dával i předtím já :kol-32:  a to jsem myslel,že jsem objevil Ameriku :kol-28:

• 6 měsíců později...

Ahoj zajimave .. mas k tomu nejake podrobnosti co palubni  udaje daji se nastavovat .. 

Ahoj zajimave .. mas k tomu nejake podrobnosti co palubni  udaje daji se nastavovat .. 

Ano dají. Je vidět i spotřeba, stav vozu... Případně mohu zaslat foto

• Autor

Tak to sem určitě nahoď co nejvíc info a třeba i fotky,tohle bude zajímat více lidí.

Dík

mate to uz nekdo nainstalovane a poradne otestovane - pripadne dejte foto ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.