oneb1t Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 bluetooth je dostatecne rychlej wifi je akorat drazsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoosah Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Přenosová rychlost wifi je vyšší To se hodí pokud tě zajímají proměnné, které se mění rychle s časem : otáčky, tlaky v turbu, aj. Pokud plánuješ diagnostiku celého auta tak ti na nějaké vteřině většinou nezáleží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Whoosah: zkontroluj si zpravy, pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Otázne je či je NAOZAJ rýchly. Pretože úzke hrdlo môže byť kontrolér v aute a nie spojenie.... Má to dakto vyskúšané? (wifi a rýchlosť) PRetože cez HexCan mi to nestíha rýchlejšie ako 3.4 blokov za sec. Neviem koľko má jeden blok, ale keď by to bolo povedzme 5xword je to asi 272bit/s Alebo podľa uložených dat na disku v CSV je to asi 1kbit/s Neviem ako vypadá protokol, ale to sú všetko smiešne malé čísla. Mne ten HexCan ukazuje rýchlosť linky tuším 115kbit/s /(alebo len toľko umožnuje?) a BLT zvláda asi 700kbit/s Mám pocit že jediná vyhoda WiFi by bola v tom, že možno pripojovať nezávisle od BLT pre handsfree.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Zdarte. Tak som si kúpil BLT modul a po 3 mesačnej peripetii s Českou Poštou mi to dorazilo. Nemáte dakto zoznam všetkých PID pre motor 1.8T AUQ (alebo dačo podobné ako napr AUM)... Pretože tam toho kopu chýba. Napríklad časy vstrekov. Inak informácie podávané z OBD sú pekná <|>vina.... Napríklad Fuel flow to udáva okolo 0.8L/hod i keď intenzívne brzdím motorom. Podobne engine load... A DTC chyby tam nevidím i keď sú. Pravdepodobne tam sú len záažné chyby fuel system a nie zbytok. I keď mi varovanie na pomalú lambda sondu príde dostatočne zaujímavé pre fuel system... Eh.... merde...asi som od toho čakal príliš moc. Používam Torque pro. Apropos ten PID scanner mi vpodstate vôbec nefunguje... Dačo sa dá testovať metodou pokus/omyl, ale veľmi pracne... http://en.wikipedia.org/wiki/OBD-II_PIDs Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: kluvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Nazdar, ja mam na F2 starsie ELM 327 a slape s Torque Pro (len 3€), ale to ukazuje len niektore zakladne udaje, GPS rychl. lieta +- 2km/h, teplota oleja a vykon neukazuje. Celkovo pri dalsich meraniach su divne cisla. Teplota vody vyzera byt OK okolo 90C. Lepsi bol DashCommand, ale siel len 30min. Ukazoval takmer realne aj Nm. Chcela som ho aj kupit, ale chcelo to po mne mail a nic mi tam neprislo, tak neviem, lebo odvtedy uz nechce fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 A to čo nezobrazuje TorquePRo ten DashCommand zobrazoval? Pretože je možné že niektoré ECU toho moc nezobrazia. A ďalej je to problé zoznamu parametrov ktorý nieje bežne šitý na mieru mojemu/tvojemu autu. A ten ScanCode mi vpodstate nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Ahoj kluci byl by mi někdo schopný to shrnout a doporučit nějaké ideální zařízení? Pozná se na diagnostice, že k tomu tahle věc přistupuje nebo je to read-only věc? Mám to ještě v záruce a nechci si přidělávat problémy, ale mám rád tyhle geek věcičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 A čo si od toho sľubuješ? Vpodstate to je celé naníč. Dokonca i ako hračička to je nanič. Viz hore môj nárek. Jediné užitočné je to vyčítanie korekcií. Ani kompletný záznam chýb motora tým nevyčítaš. Ale v servise na to neprídu. Nieje mi známe že by ECU zaznamenávala pripojenia. Niektoré LPG jednotky to ale zaznamenávajú (ID počítača). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 idealni zarizeni je vcds 12.12 z aliexpress.com :-) a na tyhle bezdratovy nesmysly se vyprdnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Súhlas. Nieje to ale problém bluetoth ale toho že to je OBD a nie VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 kluvi, velmi som nestihol ten DashCommand otestovat, tych 30min je kratkych, hlavne ked som si to zo zaciatku nevsimol. Ale DashCommand aspon priblizne realne zobrazoval na vsetkych budikoch co mal na obrazovke, TorquePRo niektore neukazuje a dalsie su divne cisla, len zopar zakladnych ide. Viac som sa tomu nevenoval, lebo som chcel vidiet teplotu oleja, za aky priblizne cas sa mi to zohreje. Nemam maxidot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bramborovi_Knedel Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 Zdravim vlastnim Škoda Octavia 1 1.8 20Vslx Rok vyroby 1999 a kupil som si OBD2 ELM327 a pouzivam aplikaciu Car Skener na Androidu a nefunguje mi to pripojit sa pripojim ale nenačíta mi to data z palubneho pocitaca nevie niekto poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.