Metabolic Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 vcera jsme jel a z niceho nic se mi vyplo radio a uz neslo zapnout. k tomu jsem si vsimnul ze jakmile vypnu motor a vytahnu klicek ze zapalovani tak se mi nerozsviti vnitrni osvetleni pritom predtim se mi rozsvitilo. mam radio PIONEER DEH-X3500UI, zkousel jsem ho vytahnout a podivat se jestli neni nejaky kablik poruseny ale nic jsem nevidel. pojistky samozrejme v pohode, budu rad kdyz nekdo poradi bo bez radia ja jezdit neumim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 (editace) Zmer jestli mas na cervenym vodici u radia napajeni při zapnutym klicku. Editováno: 7. Prosinec 2013, autor: Leonardus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirsont Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Pokud obě závady (rádio a inter. osvětlení) nastaly současně, tak zřejmě mají společnou příčinu. Zkontroluj kromě napětí z klíčku, jak radí Leonardus, také napětí na přívod do rádia s trvalým napájením. Jinak v rádiu může být tisíc a jedna problémů, to ale nemá smysl zde probírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.