Rouby Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Dobrý den, Mám problém stim ze když jedu tak mi furt kmitá ručička rychlosti nahoru dolu je jedno kolik jedu jestli 100km/h nebo 20km/h otackomerova ručička je v pořádku jen ta na ukazatel rychlosti. Nevím jestli to je nějaké to ložisko a Bohrem nebo je to něco v elektrice. Předem děkuji za jakoukoli radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 vadné čidlo snímače rychlosti uhnitý pin kup na bazaru já koupil za 300 a fičí v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirakubis Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Ručička rychlomeru u fabia 1 2001 chvili ukazovala a chvili sebou cukala a lítala. Odstraneni uhnily PIN v 10 pinove svorkovnici na levé strane na podbehu cerny drát od čidla rychlosti. Prověření vsech tri drátku jsou to slabe dráty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.