Přejít na obsah

2Din multimedia, odnimatelny display pouzitelny jako tablet.

Doporučené příspěvky

http://www.erisin.com/erisin-es7036a-7-vw-skoda-seat-pad-mid-tablet-car-dvd-gps_p367.html

Zdarec, resim od leta novy radio.

Prodal jsem Amundsena, ke kteremu nebylo vytky. Sice moc neumi, ale navigovalo to a hralo:-),za tu cenu okolo 5k vcelku ujde.

Rikam si, chce to Dvd, Bt a parkovací kameru.

Tak kupuju ERISIN 1029v na Bazosi od nejakeho Slovaka.

No velky omyl, ta sracka je urcena pro 08+ a ten idiot to sam ani nevi.

Navic je tam vesele ve velkym prodava dal.

Dal jsem ho na black list, on si tam maze i komentare k prodeji. Tak pozor co kupujete! Reklamace bez sance, vyresim osobne! Na me 06 octavii2 nic nefungovalo ani s novejsi gatewaykou. Jen to neco dokola nacitalo.

Koupil jsem tedy klasiku "columbuse"

No to je desne predpotopni kram za ty prachy!!!!

Bt to nema, stoji 6000,-a jeste zjistujete jaky! Kamera za 8000,-s montazi mi byla nabidnuta na mou poptavku z bazose od Chrudimi:-) To jsem malem vyskocil.

Ted jsem nasel pomerne novinku pro 04+ a prijde mi to dost vychytany s tim odnimatelnym panelem. Jasne ze treba TV asi slapat nebude.

Ale pokud se da vyjmout display, tak je to zase o krok napred, kradené je bez displaye k hovnu.

A pochybuju ze ma skoda neco podobnyho v nabidce.

Navic cena oproti zastaralymu, predrazenymu columbusu je taky docela libova.

Nekdo nazor, ci dokonce zkusenost?

Diky

Editováno: , autor: giorgio.v75
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau.

Řeším stejný problém, před dvěma dny RNS 510 ze zamčenýho auta před barákem fuč. Jak říká žena vše staré bude nahrazano novým. Po ori. se již nekoukám, nerad někomu dělám sponzora.

Našel jsem včera stejnou značku rádia, ale jiné stránky - http://www.aliexpress.com/store/product/VW-Car-DVD-Player-with-GPS-TV-Can-Bus-RDS-iPod-Bluetooth-WinCE-Wifi-3G-for/505576_430265294.html, jen ta cena je jinde ...

U nás jsem našel něco tady http://www.motoprislusenstvi.cz/?skoda,46

Pokud někdo již používáte šup sem z názory. Díky.

Editováno: , autor: Klfree
Odkaz ke komentáři

Ja jsem koupil do auta pioneer avic-f940bt. Ma to vse. Odnimatelny panel bez kteryho neudelas nic, bt jako v gsmIII, je tam vestaveny parrot nacte do pameti az 5 tel s 1000cislama pro telefon, navi se 45 zemema aktualizovany pro r 2013, samozrejmosti je, ze prehrava media pres bt z telefonu, dvd, sd kartu apod. Hlavne to neni zadna posrana cina ale poctivej pincek kterej bude slouzit nekolik let. Fw, mapy, parrot se da aktualizovat apod. Muzes si vytvorit svoje menu a prizpusobit barvu tlacitek a uvodni obrazovky. Radio sedi do interieru krasne a hlavne zahraje to, o cem si slavnej columbus nechava vecer jen zdat. A mam s cim porovnavat - mame oIIface LaK s aktivni hudbou a bolero a sup II excl. s columbem. Ted teda probehlo u sii vymena repro a vytlumeni, tak je to trochu lepsi. Priplat si a jdi do toho, stoji 23tis

Odkaz ke komentáři

Myslíš porovnání?

Měl jsem Columbuse skoro tři roky, tedy byla to starší HW verze, nešel jsem do nové gateway, tedy ani nový fimw. nebyl. Takže žádné novější funkce, jako hlasové vytáčení či update POI pomocí SD. To co jsem od navigace potřeboval to to umožňovalo, jen ten update map a POI bez výměny gateway prostě nešel jednoduše. Jinak nemám co bych vytknul.

Ale něco co má Android, nějaké USB, přehrává Flace, navigaci si nahraješ jakou chceš, tak to myslím je daleko lepší.

Jo jasně, je to jen Čína, ale co dneska není. Bude záležet, jak se to bude chovat v provozu, jak moc často se bude kousat, jak bude funkční s ostatním vybavením v autě (maxidot, klima, atd.).

Odkaz ke komentáři

Tak o tom zadna. Budoucnost techto zarizeni je jednoznačně v Android O.S.

Beru to tak ze vse je z Ciny a i tam se postupně zlepsuji. Nejsou to prvni modely co jdou na trh. To vw forum jen podtrhuje, ze original uz jaksi zaspal dobu. O riziku odcizení nemluve.

Vlastne si muzeme jen polozit otazku.

Ze ktere cinske provincie pochazi tzv "original" a ze ktere zbytek. A pak jeste snaha osvedcenych znacek nezaspat.

Ten pioneer vypada dobre.

Odkaz ke komentáři

Tam nejde ani tak o to, ze je to china. Spise o to, ze koupis novy radio bez jakekoliv zaruky a handrkovat se pres celosvetovej portal s ryzojedem nechci, z toho jsem uz vyrostl. Ale pokud existuje jako ze urcite ano nekdo kdo vyrobky dovazi a dava na ne 2 roky zaruku, klidne mu za ten klid v dusi dam ty 2tis kc :)

Odkaz ke komentáři

To sice je novejsi, ale nenabizi ani o jednu funkci navic, dival jsem se i na ni. Diky tomu ze je ta moje o neco starsi, lezela v regalu o neco dele a za cenu, kterou mi kamos nabidl jsem nepremyslel ani minutu :)

jinak ano, je hranata, tu jsem potreboval. Budto ramecek nobo jinou navi

post-35925-0-35180400-1388578904_thumb.j

Editováno: , autor: brc.majkl
Odkaz ke komentáři

To ja v nemecku jeste ani nebyl :D pohybuju se po kraji a to jeste vetsinou druhym autem. Nevim to neni moje je to stahnuto z netu. Koukni na googla zadej tam octavia a pioneer.... a vyskoci ti montaz do o2 primo. Dal bych odkaz ale jsem na tabletu a trvalo by mi to vecnost. Co je to ten dab+?

Odkaz ke komentáři

Tam nejde ani tak o to, ze je to china. Spise o to, ze koupis novy radio bez jakekoliv zaruky a handrkovat se pres celosvetovej portal s ryzojedem nechci, z toho jsem uz vyrostl. Ale pokud existuje jako ze urcite ano nekdo kdo vyrobky dovazi a dava na ne 2 roky zaruku, klidne mu za ten klid v dusi dam ty 2tis kc :)

No ono tam je dost priplatku za ruzny DVBT, ODBLOKY OBRAZU atd, pak to stoji skoro dvacet, to je zase favorit ten pincek. A tohle bude taky k 17 se zarukou od cz prodejce. Spis to koupit na treba Nemeckym Eshopu, když uz no. Jinak je to to samy, jako ten z bazose, zaruka zadna a jeste si nahodi raketu z 170€ na 335€. Spis opatrne procist reference a jit do toho pripadne za polovinu, nebo ruce pryc. Ja mam osobku taky jednu blbou. Riziko je u vseho, co je z daleka. Editováno: , autor: giorgio.v75
Odkaz ke komentáři

Njn rámečky sice mají kluci na videu, ale jen vědět číslo dílu :-)

A pokud jde o DAB+ je to nová norma šíření rozhlasu. Stejně jako přechod na DVB-T bude snad někdy následovat přechod z FM na DAB+. U nás vysílá pár stanic z pár vysílačů, ale právě v tom Německu je to hodně rozšířené. Pokud jde o kvalitu můžeme v Německu mluvit o porovnání s MP3 128, ale od FM se to liší v čistotě a hlavně to buď hraje nebo ne. Stejně jako DVB-T.

Odkaz ke komentáři

Aha, diky za vysvetleni. Radio posloucham parkrat rocne, vadi mi to, ze moc mluvi :D narvu si sd kartu plnou pisnicek z kissparady a evropy2 a mazu a hraje to porad :)) furt tam melou neco dokola a kdybych jel do de, nemecky jsem se ucil naposled na gymplu a uz bych asi nerozumel, sralo by me to daleko vic, kdybych jeste nerozumel :D

Odkaz ke komentáři

Tak rámeček jsem našel třeba tady http://www.autoradiahifi.cz/redukce-na-2-din-autoradio-pro-Skoda-octavia-ii-p-1521.html

A u Kenwoodů je taky něco s odnímatelným panelem http://www.autoprofi.cz/component/customfilters/pevne-navigace/13-volkswagen__or__84-kenwood.html?Itemid=534

Editováno: , autor: Klfree
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...