Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Já bral z allegro.pl cena cca 530 kč a kapotu otevřou, stačí jen kousek zvednout.

Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk

Mám na cestě také tyto. Po úvodním zklamání, kdy jsem objednával od jiného prodejce a jedna vzpěra nefungovala věřím, že už bude vše OK.

20 hours ago, petan76 said:

Já bral z allegro.pl cena cca 530 kč a kapotu otevřou, stačí jen kousek zvednout.

Když ti vzpěry vytáhnou kapotu sami nahoru, máš na kapotě z vnitřní strany tapec?

Nevím, kouknu napíšu.

Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk

Tak mám tam tapec.

Jaký bit je potřeba na ten šroub na té haubně?

M10 - našel jsem. 

Upraveno od Pela

hmmm, tak to jsem asi chytnul špatnej model nebo páteční kus.

Včera montáž vzpěr viz. Ali odkaz a za 30 minut hotovo i převlečením. Šrouby dostatečně dlouhé, jen chyběly dvě podložky. Byly doma, takže žádný problém. 

Já měl v balíčku taky jen dvě, které jsou určeny na stranu montovanou do kapoty. Pod šrouby do blatníku jsem i já dával svoje. B)

hloupě se zeptám, liší se nějak vzpěry pro aktivní/neaktivní kapotu?

V eshopech píší, že jsou jen na neaktivní.

Jaký máš rok výroby?

Podle obrázku bys měl poznat, jestli máš aktivní kapotu nebo ne.....

esh_43429-active-hood-170407-1000-1000-0-0.thumb.jpg.d2180daa0a1f95bf982241e13ba24179.jpg

Aktivní kapota se dávala na první OIII 12/2012 - 02(??)/2013. Následně pak byla ihned zrušena, takže předpokládám, že aktivní kapotu nemáš.

Taky si myslim. Já mám auto z 08/2013 a už nemám aktivní kapotu. 

2018, takže nemám .. díky

Ja koupil z wishe a take se zasekl na delce sroubu ktere se sroubuji do kapoty (M8) . Potreboval bych je tak o 5 mm delsi. Muzete nekdo poradit kde koupit delsi? Diky

• 5 měsíců později...

Ahoj, chtěl bych se zeptat, řešili jste někdo antikorozní ochranu blatníku a hlavně nosníku pod šroubem na uchycení vzpěry? Když jsem odmontoval origo šroubek zděsil jsem se, že pod podložkou je blatnik jen v zinku bez jakéhokoli nástřiku jen pozink. Stačí když jsem na místo dal podložku trochu větší velikosti než původní a na ní ještě jednu menší zase kvůli tlušce závitu (velká M8, malá m6), aby nebyla díra kolem šroubu, nebo by bylo lepší vše znovu rozdělat a vše zatřit základovkou? Případně vadí, když šroub v kapotě je kratší než původní a kus závitu je tedy nevyužito (nechráněno)? Jde mi o případnou budoucí korozi. Děkuji všem za rady a pochopení. ;-))) 

Upraveno od MáťaLohniský

Mal si to potriet nejakym voskom napr dinitrol a hotovo. 

A bude stačit to potřit voskem teď celé dokola , když je to smontované, nebo je třeba to celá zase rozdělat. Případně můžu to nechat tak jak to je? 

• 1 měsíc později...

Kluci na těch OB autodilech, jsou ty vzpěry se šrouby odpovídající délky? Nebo se musí něco vyměnit?

Nic jsem neměnil, akorát jsem doplnil 2 podložky. Všechno v pohodě. 

ak by niekto z SK chcel tak mám origo ruské vzpery na kapotu na OIII , pekné prevedenei , malé guličky , vzpery stabilus plynule idúce ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.