Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já bral z allegro.pl cena cca 530 kč a kapotu otevřou, stačí jen kousek zvednout.

Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk

Mám na cestě také tyto. Po úvodním zklamání, kdy jsem objednával od jiného prodejce a jedna vzpěra nefungovala věřím, že už bude vše OK.

20 hours ago, petan76 said:

Já bral z allegro.pl cena cca 530 kč a kapotu otevřou, stačí jen kousek zvednout.

Když ti vzpěry vytáhnou kapotu sami nahoru, máš na kapotě z vnitřní strany tapec?

Nevím, kouknu napíšu.

Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk

Tak mám tam tapec.

Jaký bit je potřeba na ten šroub na té haubně?

M10 - našel jsem. 

Upraveno od Pela

hmmm, tak to jsem asi chytnul špatnej model nebo páteční kus.

Včera montáž vzpěr viz. Ali odkaz a za 30 minut hotovo i převlečením. Šrouby dostatečně dlouhé, jen chyběly dvě podložky. Byly doma, takže žádný problém. 

Já měl v balíčku taky jen dvě, které jsou určeny na stranu montovanou do kapoty. Pod šrouby do blatníku jsem i já dával svoje. B)

hloupě se zeptám, liší se nějak vzpěry pro aktivní/neaktivní kapotu?

V eshopech píší, že jsou jen na neaktivní.

Jaký máš rok výroby?

Podle obrázku bys měl poznat, jestli máš aktivní kapotu nebo ne.....

esh_43429-active-hood-170407-1000-1000-0-0.thumb.jpg.d2180daa0a1f95bf982241e13ba24179.jpg

Aktivní kapota se dávala na první OIII 12/2012 - 02(??)/2013. Následně pak byla ihned zrušena, takže předpokládám, že aktivní kapotu nemáš.

Taky si myslim. Já mám auto z 08/2013 a už nemám aktivní kapotu. 

2018, takže nemám .. díky

Ja koupil z wishe a take se zasekl na delce sroubu ktere se sroubuji do kapoty (M8) . Potreboval bych je tak o 5 mm delsi. Muzete nekdo poradit kde koupit delsi? Diky

• 5 měsíců později...

Ahoj, chtěl bych se zeptat, řešili jste někdo antikorozní ochranu blatníku a hlavně nosníku pod šroubem na uchycení vzpěry? Když jsem odmontoval origo šroubek zděsil jsem se, že pod podložkou je blatnik jen v zinku bez jakéhokoli nástřiku jen pozink. Stačí když jsem na místo dal podložku trochu větší velikosti než původní a na ní ještě jednu menší zase kvůli tlušce závitu (velká M8, malá m6), aby nebyla díra kolem šroubu, nebo by bylo lepší vše znovu rozdělat a vše zatřit základovkou? Případně vadí, když šroub v kapotě je kratší než původní a kus závitu je tedy nevyužito (nechráněno)? Jde mi o případnou budoucí korozi. Děkuji všem za rady a pochopení. ;-))) 

Upraveno od MáťaLohniský

Mal si to potriet nejakym voskom napr dinitrol a hotovo. 

A bude stačit to potřit voskem teď celé dokola , když je to smontované, nebo je třeba to celá zase rozdělat. Případně můžu to nechat tak jak to je? 

• 1 měsíc později...

Kluci na těch OB autodilech, jsou ty vzpěry se šrouby odpovídající délky? Nebo se musí něco vyměnit?

Nic jsem neměnil, akorát jsem doplnil 2 podložky. Všechno v pohodě. 

ak by niekto z SK chcel tak mám origo ruské vzpery na kapotu na OIII , pekné prevedenei , malé guličky , vzpery stabilus plynule idúce ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.