Publikováno Leden 11, 201411 r Tak nechal jsem dceru umýt auto a ona vzala stěrače ručně otočila a odklopila . Mohla udělat něco s mechanizmem ? Zkusil jsem to potom a funguji normálně , ale ......
Leden 11, 201411 r Tak pokud funguji a nevydavaji zadne divne zvuky, tak bych to asi neresil. Ale ze tohle nekoho napadne.
Leden 11, 201411 r No co, tak holka neví, že tam je servisní poloha. A kolik je dceři? Jestli fungují, tak bych to taky neřešil.
Leden 11, 201411 r Autor Je jí 16 , jen prostě místo aby se zeptala tak prý " Jak jsem to měla udělat když to jinak nešlo " . Snad to bude fungovat
Leden 11, 201411 r mne neter odtrhla takto na favorite zadné ramienko teda držať držalo ale nestieralo motorček hučal neriešil som aj tak šiel na predaj
Leden 11, 201411 r ona vzala stěrače ručně otočila a odklopila . Mohla udělat něco s mechanizmem ? tak ako hovoria chalani,v pohode nič sa tomu nestane ..a dobre aspoň umyla?
Leden 12, 201411 r jasné že nemože ona mi chcela len chúda utreť zadné okno lebo nebolo cez neho vidieť
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.