Leden 15, 201411 r 2 minuty, ješte na salonu jsem si ji dal do kastlíku Po tom co mi prodejce řekl že to lidi kradou i z aut vystavenych na rampách před salonem......... Upraveno Leden 15, 201411 r od rogerer
Leden 16, 201411 r Škoda, že se to neuzamyká centrálem jako u SB. Tohle podle mě nemohl navrhnout člověk, který někdy žil v ČR :-)
Leden 16, 201411 r Rapid je low cost vozitko, nemuzes cekat, ze bude mit uzamykatelnou nadrz..sveho casu nemel ani stahovani okna spolujezdce u ridice, tak central v nadrzi by byl sakra nadstandart
Leden 16, 201411 r U spacebacku to dodali, tak se jen divím, že to s dalším modelovým rokem nedostal i liftback. A u řidiče nebylo stahování zadních oken, spolujezdec ano. Upraveno Leden 16, 201411 r od amissus
Leden 17, 201411 r Rapid je low cost vozitko, nemuzes cekat, ze bude mit uzamykatelnou nadrz..sveho casu nemel ani stahovani okna spolujezdce u ridice, tak central v nadrzi by byl sakra nadstandart Rapid cenově moc low cost vozidlo není, tudíž už z principu takový běžný funkce má mít už od prvotní výroby. Popravdě, ikdyž s rapidem jezdím rád, tak tyhle takzvaně "prkotiny" na kterých se šetřilo, ovšem silně snižující uživatelský komfort mě u něj vadí.
Leden 17, 201411 r Byl bych spokojenej i s ovládací páčkou u řidiče, kterou se otevřel kryt hrdla palivové nádrže. To jsem měl u fábie I ve výbavě Ambiente. Takhle mi to připadá, jako krok zpět k felicii či favoritovi nebo výbavě Classic.
Leden 17, 201411 r Mi klíček nevadí, jsem na to zvyklý ze své současné Fabie, jen se pozastavuji nad tím, jak v ČR mohou vymyslet takovou simply clever featuru a přitom to nedat za 5 zámků : ))) zvláště když to pak do spacebacku zavednou. Pravda, je to škrabka za padesátku, ale v principu je ten simply clever nápad pak v důsledku dost nedořešený podle mě.
Leden 17, 201411 r Škrabky mě vydržela ve víčku celých 26 dnů od koupě auta. Něco o tom zde: http://forum.skodahome.cz/topic/123819-mikliskovo-b%C3%ADl%C3%A9-tsi-%C4%8Dko/page-5#entry1778086. Ohledně víčka čtěte až do příspěvku 137.
Leden 17, 201411 r abych si kazdy mesic kupoval za 59kc skrabku + postovny? proc? Upraveno Leden 17, 201411 r od rogerer
Leden 17, 201411 r myslis, ze v tuto dobu cca pul roku po masovem rozsireni Rapida na ceskych silnicich nekoho jeste zajima tvoje skrabka ve vicku nadrze? krom toho, kolik znas lidi, kterym se ta skrabka ztratila a kolika z nich opakovane? nevim no, kazdej at se samozrejme zaridi dle sveho svedomi, ale resit skrabku za pul sta, to by mne asi nenapadlo. Upraveno Leden 17, 201411 r od pusher...
Leden 17, 201411 r nevím, tohle uvažování nezastávám, kor prostě ve měste, kde mi už jednou ukradli auto. Nevěřím ani sousedům. Stejně před škrábáním nejdřív jdu do auta nastartovat, tak je to jedno.... Na druhou stranu kolik těhlech tmavejch čórek napadne, že to víčko není zamčený Upraveno Leden 17, 201411 r od rogerer
Leden 21, 201411 r Auto téměř rok v únoru 19tis a škrabka na svém místě. To mi spíš, po měsíci ukradli anténu. Ta už je za 500, tak že ta bolela víc.
Leden 21, 201411 r no jo, navíc proutek už se nedělá, ale takovej ten klacek což je hezčí, ale pořád to je v autorizáku za 550. Na netu se dá sehnat levněji, ale když člověk připočte poštovný je na tom skoro stejně. http://forum.skodahome.cz/topic/123630-moje-denim-střela/?p=1793265 ale to odbočujeme od tématu. Upraveno Leden 21, 201411 r od Petrrr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.