Majo89 Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Ahoj moc dakujem ale bez zmeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Vím, ale tak nějak mi došla fantazie co jiného udělat bez nutnosti pak znovu navigaci kódovat. Tak ještě zkus tohle: http://uloz.to/xcnDpwNX/vim-final3-nrg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo89 Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Dakujem za dalsi pokus opat zaktualizovalo ale nic sa nedeje ... je este niekto s 2014 komu to nefunguje odblokovat? Vsimol som si neviem ci to robilo aj pred tym ze ked dam navigaciu tak mi hodi obraz zakazdym z velkej vysky a vzdy si musim prizoomnut 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 K tomu - přizoomování - zapni mapu a v dolním rohu je ikonka lupy s ,,A". To když aktivuješ, tak se měřítko prizpůsobuje rychlosti atp.. Sice to asi Tvůj problém úplně neřeší, ale když to uděláš, tak se s tím dá jezdit v pohodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Jde aktivaci zajizdy provest před VCDS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radoslav12345 Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 toto CD rozbal a napal , slape bez problemov!!!! cd VIM columbus.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo89 Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 toto CD rozbal a napal , slape bez problemov!!!! Ahoj, na superbe 2014 soft 6120 nefunguje na tom asi nefunguje nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Ja mam soft 6270 od vyroby ziadny upgrade a video mi ide,:)rok navi je 3/2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo89 Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 a to si ho kupoval origo nove ci predvadzacku? ci tam uz niekto v tom nieco nerobil. Inak mimo temu nezda sa vam ten Columb pomaly? niekedy ma pomale reakcie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Kupil som si ho cez net,a uz bol odblok spraveny...Co sa tyka software-u tak je tam od vyroby ako som uviedol nic neinstalovane atd...Co sa tyka "pomaly"tak bohuzial ma spomalene reakcie ale len trocha no mne to nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Pomaly rozhodne je, ale bohuzel to neni jenom vlastnost Columba, ale vsech tehle navigaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Jj to ano ale mne to nevadi ja som spokojny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo89 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Ahojte, tak ja si myslím ze sme tu od toho aby sme si pomohli no nie? niekto je technicky zdatnejsi, iny nie ale preco sa nepodelit o skusenosti. No a ako teda odblokujem ten moj columbúúús inak kto vie ci bude novy columb aj do supa ked davaju teraz novy do yeti. Mi tak napadlo ci som si to odlokovanie nemohol nejak zablokovat ked som skusal postupne vsetky isa co tu boli na odblokovanie len som ich prehraval jeden za druhym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo89 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 O niekom z ba neviete? Chcel by som si dokodavat aj ine veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo89 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 ahojte, len mi tak napadlo či nemate nejake nove info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladiikk Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 ted koukam na to DVD od nik221 - to je nejake starsi DVD, ktere meni vice veci (aktivuje HDD, nastavi nejaky tuner, deaktivuje DAB atd)... Jde spise o zachranne DVD, kdyz se neco pokazi pokud chcete, muzete si vypalit tohle ISO (staci na CD), to meni akorat dve veci - aktivuje servisni menu a meni hodnotu pro zakodovani obrazu na 300 km/h Zkoušel jsem tento návod na Octávii 2 s DSG a funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 (editace) Neví někdo, zda ten obraz za jízdy jde odblokovat přes to dvd i na octavii III r.v. 2014 1,8 TSI DSG ? Moc díky Editováno: 15. leden 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Netusim, pres kabel to ale funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessi Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 jindrous: u OIII pouze pres kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 A přes kabel tam jde jen něco odkliknout nebo jaký je postup? díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo89 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Ahojte prosim vas o nejakem novom iso na odblok pre 6270 neviete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxlroberto Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Zdravím ta funguje to ako ma.... Toto jsem stáhnul z škoda elektronická příručka, rozbal to a obsah vypal na DVD vlož do columbuse a je to. 1, Zapnout zapalování 2, Vložit DVD 3, Trojklik (viz. obrázek 111 ) 4, Potvrdit aktualizaci (viz. obrázek 222 ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saly.pce Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Zdravím všechny, je tu nějaká dobrá duše, za kterou bych se mohl zastavit (Praha a okolí) a odblokovala by mi za úplatu Columbuse v Superbu 2011? Minulý týden jsem ho přivezl a nějak na to nemám čas budu raději, když to udělá někdo povolanější, než jsem já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-=Ales=- Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 (editace) Ahoj, neměli by jste nekdo prográmek na odblokovaní obrazu u Columbusu pro Octavii II RS, rv 2011?? - Delivery Part number: 3T0035680E - SW Version: 3984 Diky moc! Aleš Editováno: 11. Červen 2015, autor: -=Ales=- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.