Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kua chlapi poradte,

dnes som isiel po vydlazdenej ceste a volant mi skakal akokeby iba na niecom visel... v niektorych momentoch akokeby sa aj sam chcel otocit...strasne boli citit otrasy od nerovnosti povrchu... co to moze byt???

Kua chlapi poradte,

dnes som isiel po vydlazdenej ceste a volant mi skakal akokeby iba na niecom visel... v niektorych momentoch akokeby sa aj sam chcel otocit...strasne boli citit otrasy od nerovnosti povrchu... co to moze byt???

No řekl bych že to bylo tou dlažbou ;)

Kua chlapi poradte,

Fakt super popsání závady,,,, :kuk:

i supr nazev tematu, kazdej hned vi oc o de

Nazdaaaaaar! Mas dobrej titulek tematu, sem se nemohl nepodivat :)

i supr nazev tematu, kazdej hned vi oc o de

-_- to jsem si ani pořádně nevšim,,,to je mazec...a přitom bych mu rád poradil... :smich::smich:

• Autor

sorry za ten nazov... ide o to ze som mal problem s volantom a mal som pocit ze sa moze nieco vazneho stat pocas jazdy...preto ten nazov :-)... kazdopadne sa mi to podarilo ciastocne vyriesit... problem spocival v tom ze volant bol vysunuty a zaistovacia packa pre nastavenie volanta nebola dobre zaistena (pravdepodobne)... tak som ho znovu nastavil a poriadne som ho zaistil... otrasy na volante nie su uz tak citelne...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.