Publikováno Srpen 31, 200619 r Kua chlapi poradte, dnes som isiel po vydlazdenej ceste a volant mi skakal akokeby iba na niecom visel... v niektorych momentoch akokeby sa aj sam chcel otocit...strasne boli citit otrasy od nerovnosti povrchu... co to moze byt???
Srpen 31, 200619 r Kua chlapi poradte,dnes som isiel po vydlazdenej ceste a volant mi skakal akokeby iba na niecom visel... v niektorych momentoch akokeby sa aj sam chcel otocit...strasne boli citit otrasy od nerovnosti povrchu... co to moze byt??? No řekl bych že to bylo tou dlažbou
Srpen 31, 200619 r Kua chlapi poradte,dnes som isiel po vydlazdenej ceste a volant mi skakal akokeby iba na niecom visel... v niektorych momentoch akokeby sa aj sam chcel otocit...strasne boli citit otrasy od nerovnosti povrchu... co to moze byt??? Fakt super popsání závady,,,,
Září 1, 200619 r i supr nazev tematu, kazdej hned vi oc o de to jsem si ani pořádně nevšim,,,to je mazec...a přitom bych mu rád poradil...
Září 3, 200619 r Autor sorry za ten nazov... ide o to ze som mal problem s volantom a mal som pocit ze sa moze nieco vazneho stat pocas jazdy...preto ten nazov :-)... kazdopadne sa mi to podarilo ciastocne vyriesit... problem spocival v tom ze volant bol vysunuty a zaistovacia packa pre nastavenie volanta nebola dobre zaistena (pravdepodobne)... tak som ho znovu nastavil a poriadne som ho zaistil... otrasy na volante nie su uz tak citelne...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.