Publikováno Leden 26, 201411 r Ahoj, vcera jak byly ty hrozne mrazy, tak mi zamrzly dvere u ridice. Jen je mi divne, ze central normalne vystreli ten cudlik, jako kdyby se odemkly, ale stale drzi jak pribite :-) je to normalni? Fabii mam kratce, tak se chci ujistit, jestli se mi tam neco nepodelalo spis. Pokud jsou zamrzle, tak co s tim? Pulhodinova cesta ve dve rano v -14 nepomohla- je fakt ze aut hralo poslednich tak 5 minut cesty. Bojim se neco nekam nalit, aby tam treba nebyla elektronika od dalkoveho centralu apod :-) diky za rady Upraveno Leden 26, 201411 r od kosumberak
Leden 26, 201411 r Pravděpodobně pude opravdu jen o zamrzlé dveře. chce to teplou garáž,nebo horkou vodu. Těsnění dveří pak něčím vhodným natři.
Leden 26, 201411 r Horkou vodu bych raději nezkoušel,ať nepraskne okno.Jestli jsou dveře přimrzlé,tak bych zkusil fén,nebo horkou vzdušnou pistoli na menší výkon.Pak těsnění natřít silikonovým olejem.
Leden 26, 201411 r Autor Super díky kluci. Ještě se zeptám, vy myslíte to těsnění kolem obvodu dveří - to gumový? Já myslel, že zamrzly takové ty kovové packy cca v půlce dveří jak dveře přichytí ke karoserii.. :-) sakra..fén asi nedostanu na zahradu! no nějak to vymyslím..spíš jsem chtěl vědět, jestli je to normální, nebo jestli jsou KO díky
Leden 26, 201411 r To gumové kolem dveří,ale hlavně i to nahoře nad dveřma s tím jakoby mechem.Tam se nejvíc drží voda a pak dveře k němu přimrznou.
Leden 26, 201411 r Autor Dobře dobře Díky za rady, člověk se o to auto musí naučit starat :-) takže jdu koupit silikonový olej.. díky
Leden 26, 201411 r Prodávají se i takové tyčinky na těsnění dveří. Těsnění po nich nezůstává masné a nešpiníš se případně. Mají to na každé benzince.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.