Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, vcera jak byly ty hrozne mrazy, tak mi zamrzly dvere u ridice. Jen je mi divne, ze central normalne vystreli ten cudlik, jako kdyby se odemkly, ale stale drzi jak pribite :-) je to normalni? Fabii mam kratce, tak se chci ujistit, jestli se mi tam neco nepodelalo spis.

Pokud jsou zamrzle, tak co s tim? Pulhodinova cesta ve dve rano v -14 nepomohla- je fakt ze aut hralo poslednich tak 5 minut cesty.

Bojim se neco nekam nalit, aby tam treba nebyla elektronika od dalkoveho centralu apod :-) diky za rady

Upraveno od kosumberak

Pravděpodobně pude opravdu jen o zamrzlé dveře. chce to teplou garáž,nebo horkou vodu. Těsnění dveří pak něčím vhodným natři.

Horkou vodu bych raději nezkoušel,ať nepraskne okno.Jestli jsou dveře přimrzlé,tak bych zkusil fén,nebo horkou vzdušnou pistoli na menší výkon.Pak těsnění natřít silikonovým olejem.

• Autor

Super díky kluci. Ještě se zeptám, vy myslíte to těsnění kolem obvodu dveří - to gumový? Já myslel, že zamrzly takové ty kovové packy cca v půlce dveří jak dveře přichytí ke karoserii.. :-) 

sakra..fén asi nedostanu na zahradu! no nějak to vymyslím..spíš jsem chtěl vědět, jestli je to normální, nebo jestli jsou KO :) díky

To gumové kolem dveří,ale hlavně i to nahoře nad dveřma s tím jakoby mechem.Tam se nejvíc drží voda a pak dveře k němu přimrznou.

• Autor

Dobře dobře :) Díky za rady, člověk se o to auto musí naučit starat :-) takže jdu koupit silikonový olej.. díky

Prodávají se i takové tyčinky na těsnění dveří. Těsnění po nich nezůstává masné a nešpiníš se případně. Mají to na každé benzince.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.