Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Len tak ma napadlo,

mohli by pasovať predné sedadlá zo Sup 2 do O2 ?

Neskúšal niekto taký úlet? :)

Tak tenhle úlet by mě taky velice zajímal,

od nového MR mají být do Superbu dostupná sedadla s odvětráním, rád bych je do své Octy dopasoval :)

Ja myslim, ze to jde. Dokonce jsem nekde videl redukcni listy pro namontovani sedadel z SII do OII

Predni jdou prendat bez jakychkoli mechanickych uprav, mam vyzkouseno

• Autor

Práve kôli tomu odvetrávaniu my to chodí hlavou ;)

Predni jdou prendat bez jakychkoli mechanickych uprav, mam vyzkouseno

Nebyla by fotka jak to vypadá? Jdou tam i ty komfortní (tuším v superbu od výbavy elegance)?

• 3 měsíce později...

tak chlapi, vyměnil už někdo ty nemožný sedačky v O II za SII Elegance s výhřevem???

Technický popis a foto vítáno :-) Dík

P.S. Jestli ano, tak kde se dají sehnat a za kolik. Děkan :palec2:

• 2 roky později...

Zdravím kluci, nevím zda to tu je nebo není, ale chci se zeptat, na pár věcí a v co nejlepším případě se dozvědět odpovědi. Mám doma kompletní interiér ze škody superb. A potřebuji vedět, zda-li narvu přední sedačky bez problému, jestli mají lyžiny stejný rozměr jako u originálu sedaček z octávky. Dále sedačky jsou v elektrice, plus výhřev, což v autě nemám, tak co všechno bych měl poschánět aby to fungovalo? 

Někdo radí elektriku na sedacky sehnat ze superba, nekdo zas ze staci elektrika z Laurina a Klementa octy...tak fakt nevím.

pak už jen dotaz, jestli mají tepece v superbu stejný rozměr jako u octy...je to jen pro informaci :)

Dík za rady ;-)

Sedacky netusim, ale tapece jsou pochopitelne uplne jine.

můžu ti to změřit :) taky by mě to celkem zajímalo, sehnat si sedačky z S2 l@k :)

vyhřev a elektriku ti dotáhne nějaky elektrikář (váša, rolba, milhausek,martinrs apod)

No jde o to je nějak pohánět, nevim jak je to origo, ale jde jen o to to napojit na baterku, plus jeste nekam nevim kam aby to fachalo jen po otoceni klíčku, kdyby byla i pamět, tak už je to složitější a výhřev je na další schánění ovladače do palubky a další kabely a tak dááále. Ale to by bylo časem, jde o to abych si tu sedačku mohl nastavit, a né sedet za volantem jak senior :D

Jsem zvedav, budu mít i tapece k dispozici, tak jestli to půjde nějak napasovat :)

kokta7 - Zkus změřit ty lyžiny jestli máš možnost. Mělo by to býst stejné :)

Zdravím kluci, nevím zda to tu je nebo není, ale chci se zeptat, na pár věcí a v co nejlepším případě se dozvědět odpovědi. Mám doma kompletní interiér ze škody superb. A potřebuji vedět, zda-li narvu přední sedačky bez problému, jestli mají lyžiny stejný rozměr jako u originálu sedaček z octávky. Dále sedačky jsou v elektrice, plus výhřev, což v autě nemám, tak co všechno bych měl poschánět aby to fungovalo? 

Někdo radí elektriku na sedacky sehnat ze superba, nekdo zas ze staci elektrika z Laurina a Klementa octy...tak fakt nevím.

pak už jen dotaz, jestli mají tepece v superbu stejný rozměr jako u octy...je to jen pro informaci :)

Dík za rady ;-)

Tak mas to doma,tak to vyzkousej,nafot a dej reference.

zítra by to teoreticky šlo, jestli se mě vrátí drahá polovička.

fakt si myslíš že je to stejné? a jaký sis sehnal sedačky?

Ještě je doma nemám, teprv jsou na cestě, takže skoro doma :D špatně jsem se vyjádřil :) Jinak můj kámoš, co supa dvojku má, tak říká že pojezdy jsou stejné jako u mě, nic s enemusí upravovat, a sedačky se tam vejdou až na zadní no. 

Jinak sehnal jsem sedačky v šedé látce, výhřev + elektrika :) 

tapece urcite nenapasujes, probuh dyt to je uplne jine auto, jina velikost i tvar dveri, to je absolutne bez sance.

TO mě jen napadlo probůh :D V klidu. Jen je budu mít taky, a tapece půjdou stejne na potažení, tak to jen zkusim jak až moc je ot jiné :)

Uz jsi to prubnul ?

Tak včéra jsme se k tomu dostal :) fotky ještě nemám, ale pojezd skutečně je 1:1 jako v dvojkové octě :) Sedačka tam pasuje jak prdel na hrnec, jen jsem ještě nezprovoznil elektriku, takze jsem zvedav jak to bude když se bude sedačka nastavovat. 

K tapecům, Tapece jsou pouze o 3cm delší než tapece z octy. Není to o tolik jiné, protože zaoblení, šroubky, a zachycení vrchní je 1:1, jen tapec je o 3cm prodloužený. Takže ve výsledku by šel udělat test a tapec zkrátit, ale to je nesmysl :)

fakt tam ty sedačky sedí? :) hmm, to by mě lákalo si sehnat přední sedačky ze supa a nechat si je přečalounit do stejné barvy, elektricky + vyhřev mam již zapojeny :)

Ano sedí tam :) 

Jen ted to musim ozkoušet v praxi, nasadím jednu sedačku, natáhnu elektriku a uvidíme :) Ještě neslavím, dokud vše neozkouším. :)

tak hlavně nafot a dej vědět :) protože přední S2 sedačky jsou suprové ještě pro silnější postavy :)

Čau, tohle mě hodně zaujalo. Osobně jsem v superbu II nikdy neseděl, je rozdíl v posazu opravdu tak závratný? Jezdím docela dost, občas i štreky, tak bych klidně nějakou kačku do výměny investoval. Mám 190 cm, a sedák u okty by mohl být delší, i když proti fábce je dlouhý jako prase. Jestli můžu poprosit, až budeš fotit výměnu, zkus tam dát porovnávací foto při stejné poloze okta x superb. Díky. 

sedadla jsou daleko širší a příjemnější dle mého :)

nene, jsou pouze jen jinak šitá :) Superb je v sedačkách stejně široký. Ve středu nebo ve čtvrtek se to pozná na 150%. Protože metr není jistota :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.