Publikováno Duben 20, 201114 r Len tak ma napadlo, mohli by pasovať predné sedadlá zo Sup 2 do O2 ? Neskúšal niekto taký úlet?
Duben 20, 201114 r Tak tenhle úlet by mě taky velice zajímal, od nového MR mají být do Superbu dostupná sedadla s odvětráním, rád bych je do své Octy dopasoval
Duben 20, 201114 r Ja myslim, ze to jde. Dokonce jsem nekde videl redukcni listy pro namontovani sedadel z SII do OII
Duben 21, 201114 r Predni jdou prendat bez jakychkoli mechanickych uprav, mam vyzkouseno Nebyla by fotka jak to vypadá? Jdou tam i ty komfortní (tuším v superbu od výbavy elegance)?
Červenec 25, 201114 r tak chlapi, vyměnil už někdo ty nemožný sedačky v O II za SII Elegance s výhřevem??? Technický popis a foto vítáno :-) Dík P.S. Jestli ano, tak kde se dají sehnat a za kolik. Děkan
Leden 29, 201411 r Zdravím kluci, nevím zda to tu je nebo není, ale chci se zeptat, na pár věcí a v co nejlepším případě se dozvědět odpovědi. Mám doma kompletní interiér ze škody superb. A potřebuji vedět, zda-li narvu přední sedačky bez problému, jestli mají lyžiny stejný rozměr jako u originálu sedaček z octávky. Dále sedačky jsou v elektrice, plus výhřev, což v autě nemám, tak co všechno bych měl poschánět aby to fungovalo? Někdo radí elektriku na sedacky sehnat ze superba, nekdo zas ze staci elektrika z Laurina a Klementa octy...tak fakt nevím. pak už jen dotaz, jestli mají tepece v superbu stejný rozměr jako u octy...je to jen pro informaci Dík za rady ;-)
Leden 29, 201411 r můžu ti to změřit taky by mě to celkem zajímalo, sehnat si sedačky z S2 l@k vyhřev a elektriku ti dotáhne nějaky elektrikář (váša, rolba, milhausek,martinrs apod)
Leden 29, 201411 r No jde o to je nějak pohánět, nevim jak je to origo, ale jde jen o to to napojit na baterku, plus jeste nekam nevim kam aby to fachalo jen po otoceni klíčku, kdyby byla i pamět, tak už je to složitější a výhřev je na další schánění ovladače do palubky a další kabely a tak dááále. Ale to by bylo časem, jde o to abych si tu sedačku mohl nastavit, a né sedet za volantem jak senior Jsem zvedav, budu mít i tapece k dispozici, tak jestli to půjde nějak napasovat
Leden 29, 201411 r Zdravím kluci, nevím zda to tu je nebo není, ale chci se zeptat, na pár věcí a v co nejlepším případě se dozvědět odpovědi. Mám doma kompletní interiér ze škody superb. A potřebuji vedět, zda-li narvu přední sedačky bez problému, jestli mají lyžiny stejný rozměr jako u originálu sedaček z octávky. Dále sedačky jsou v elektrice, plus výhřev, což v autě nemám, tak co všechno bych měl poschánět aby to fungovalo? Někdo radí elektriku na sedacky sehnat ze superba, nekdo zas ze staci elektrika z Laurina a Klementa octy...tak fakt nevím. pak už jen dotaz, jestli mají tepece v superbu stejný rozměr jako u octy...je to jen pro informaci Dík za rady ;-) Tak mas to doma,tak to vyzkousej,nafot a dej reference.
Leden 29, 201411 r zítra by to teoreticky šlo, jestli se mě vrátí drahá polovička. fakt si myslíš že je to stejné? a jaký sis sehnal sedačky?
Leden 29, 201411 r Ještě je doma nemám, teprv jsou na cestě, takže skoro doma špatně jsem se vyjádřil Jinak můj kámoš, co supa dvojku má, tak říká že pojezdy jsou stejné jako u mě, nic s enemusí upravovat, a sedačky se tam vejdou až na zadní no. Jinak sehnal jsem sedačky v šedé látce, výhřev + elektrika
Leden 29, 201411 r tapece urcite nenapasujes, probuh dyt to je uplne jine auto, jina velikost i tvar dveri, to je absolutne bez sance.
Leden 29, 201411 r TO mě jen napadlo probůh V klidu. Jen je budu mít taky, a tapece půjdou stejne na potažení, tak to jen zkusim jak až moc je ot jiné
Únor 3, 201411 r Tak včéra jsme se k tomu dostal fotky ještě nemám, ale pojezd skutečně je 1:1 jako v dvojkové octě Sedačka tam pasuje jak prdel na hrnec, jen jsem ještě nezprovoznil elektriku, takze jsem zvedav jak to bude když se bude sedačka nastavovat. K tapecům, Tapece jsou pouze o 3cm delší než tapece z octy. Není to o tolik jiné, protože zaoblení, šroubky, a zachycení vrchní je 1:1, jen tapec je o 3cm prodloužený. Takže ve výsledku by šel udělat test a tapec zkrátit, ale to je nesmysl
Únor 3, 201411 r fakt tam ty sedačky sedí? hmm, to by mě lákalo si sehnat přední sedačky ze supa a nechat si je přečalounit do stejné barvy, elektricky + vyhřev mam již zapojeny
Únor 3, 201411 r Ano sedí tam Jen ted to musim ozkoušet v praxi, nasadím jednu sedačku, natáhnu elektriku a uvidíme Ještě neslavím, dokud vše neozkouším.
Únor 3, 201411 r tak hlavně nafot a dej vědět protože přední S2 sedačky jsou suprové ještě pro silnější postavy
Únor 3, 201411 r Čau, tohle mě hodně zaujalo. Osobně jsem v superbu II nikdy neseděl, je rozdíl v posazu opravdu tak závratný? Jezdím docela dost, občas i štreky, tak bych klidně nějakou kačku do výměny investoval. Mám 190 cm, a sedák u okty by mohl být delší, i když proti fábce je dlouhý jako prase. Jestli můžu poprosit, až budeš fotit výměnu, zkus tam dát porovnávací foto při stejné poloze okta x superb. Díky.
Únor 4, 201411 r nene, jsou pouze jen jinak šitá Superb je v sedačkách stejně široký. Ve středu nebo ve čtvrtek se to pozná na 150%. Protože metr není jistota
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.