Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tam to nejspíš nenajdeš, musíš do dílenské příručky. Nicméně, ptal ses v tom servisu, zda ti vezmou vlastní olej? Není to jejich povinnost, tak abys nebyl překvapen.

olej.JPG

Vloženo
24 minutes ago, JorgeJay said:

Mám motor cjza. Kde vyčtu objem oleje? Koukám do servisní knížky a nemohu to najít.

Sorry vecerna unava / prehliadol som octaviu, 4L. Kup si nejaky Mobil, Total, Shell, Valvoline.

Vloženo

1. servisní prohlídka mé Octavie III 1.2 TSI po 30tis. km v ADIVu v Opavě. Výměna oleje (olej vlastní bez připomínek), olejového filtru, prachového a pylového filtru + prodloužení mobility na 1 rok = 1636,- s DPH. Velká spokojenost. Mohu doporučit.

Vloženo (editace)

Začíná mi to tu připomínat některá sousední témata jako "jaké pneu" - pořád dokola ty stejné otázky bez jakékoliv snahy hledat, to jen tak na okraj. Za 6 tis mne taky čeká servisní prohlídka, tak se pak taky přijdu zeptat jaký olej, kolik a co si kdo myslí o AR Servisu :DOH:

Editováno: , autor: mischicka
  • o 2 týdny později...
Vloženo

V této sekci najdeš dílenskou příručku, kde je to popsané. Navíc v servisu auto zadají do systému, který vygeneruje potřebné úkony, jenž mechanik na vozidle provede - tento vyplněný dokument mají předat zákazníkovi.

Vloženo

Jakto? Servisni knizka uz se k vozidlu nedava? Ja ji k Felicii dostal a tam byly vsechny ukony delane pri servisnich prohlidkach vypsany. Pravda, kupoval jsem ji v roce 1998. Nyni to je jinak? Mam objednane dve vozidla, Fabii a Yeti, to k nim zadnou servisni knizku nevyfasuji?

Vloženo

No a co kdyz nechci na servis jezdit do autorizovaneho servisu Skody? Chci jezdit do mistniho neautorizovaneho servisu, tak potrebuji papirovou servisni knizku, blokova vyjimka je prece zrusena, muzu si vybrat jakykoliv servis.

Vloženo

Mizes si vybrat jakykoli servis... ale ne uplne jakykoli (zas tolik volnosti ona legislativa nedava). Aby ten servis vyhovoval z pohledu zaruky, tak musi splnovat podminku,  ze pouziva postupy schvalene skoda auto.

v pripade skodovky to znamena, ze ma zaplaceny erwin - - pak se dostane i k servisnimu planu daneho auta.

Vloženo
před 5 hodinami, osobne napsal:

No a co kdyz nechci na servis jezdit do autorizovaneho servisu Skody? Chci jezdit do mistniho neautorizovaneho servisu, tak potrebuji papirovou servisni knizku, blokova vyjimka je prece zrusena, muzu si vybrat jakykoliv servis.

Elektronická servisní knížka http://www.skoda-auto.cz/ke-stazeni/palubni-literatura

Škoda Auto dokonce ustoupila a zápis do elektronické servisní knížky již není zpoplatněn (či spíše je za něj uživatelům erWinu poskytnut bonus), viz dopis:  stan_A0001.pdf

Vloženo

Jasne, pochopil jsem to tak, ze mi pri servisni prohlidce vytisknou zaznam o servisni prohlidce. Ale co kdyz koupim pouzite auto a budu se chtit dozvedet jeho servisni minulost? Puvodni majitel mi mohl take neco zatajit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...