JorgeJay Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 před 13 minutami, sk0d@ napsal: Do motora cbzb ide max. 3,9L. Mám motor cjza. Kde vyčtu objem oleje? Koukám do servisní knížky a nemohu to najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Objem je v manualu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Tam to nejspíš nenajdeš, musíš do dílenské příručky. Nicméně, ptal ses v tom servisu, zda ti vezmou vlastní olej? Není to jejich povinnost, tak abys nebyl překvapen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Aa, koukam ze ted uz to v manualu asi neni ale jsem si skoro jist ze jsem to tam driv nasel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 24 minutes ago, JorgeJay said: Mám motor cjza. Kde vyčtu objem oleje? Koukám do servisní knížky a nemohu to najít. Sorry vecerna unava / prehliadol som octaviu, 4L. Kup si nejaky Mobil, Total, Shell, Valvoline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 1. servisní prohlídka mé Octavie III 1.2 TSI po 30tis. km v ADIVu v Opavě. Výměna oleje (olej vlastní bez připomínek), olejového filtru, prachového a pylového filtru + prodloužení mobility na 1 rok = 1636,- s DPH. Velká spokojenost. Mohu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 (editace) Začíná mi to tu připomínat některá sousední témata jako "jaké pneu" - pořád dokola ty stejné otázky bez jakékoliv snahy hledat, to jen tak na okraj. Za 6 tis mne taky čeká servisní prohlídka, tak se pak taky přijdu zeptat jaký olej, kolik a co si kdo myslí o AR Servisu :DOH: Editováno: 12. Říjen 2016, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Ahojte RS 135 kw ..... idem na 1. prehliadku pri 30 000 km .... čo všetko sa tam robí? Aby som si to vedel skontrolovať. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 To bys mel mit napsane v servisni knizce. Servis jede podle ni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Uzasna rada... ale ono jaksi servis i knizka uz ke skodovkam jaksi neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 presne tak, mám iba elektronickú ...... preto sa pýtam aby som si to vedel skontrolovať + plánujem byť pri aute v servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 V této sekci najdeš dílenskou příručku, kde je to popsané. Navíc v servisu auto zadají do systému, který vygeneruje potřebné úkony, jenž mechanik na vozidle provede - tento vyplněný dokument mají předat zákazníkovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Jakto? Servisni knizka uz se k vozidlu nedava? Ja ji k Felicii dostal a tam byly vsechny ukony delane pri servisnich prohlidkach vypsany. Pravda, kupoval jsem ji v roce 1998. Nyni to je jinak? Mam objednane dve vozidla, Fabii a Yeti, to k nim zadnou servisni knizku nevyfasuji? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Pravdu máš Alex_BX. Servis ve 30000km 1612,- včetně kabinového filtru, olej vlastní. CB Auto České Budějovice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 No a co kdyz nechci na servis jezdit do autorizovaneho servisu Skody? Chci jezdit do mistniho neautorizovaneho servisu, tak potrebuji papirovou servisni knizku, blokova vyjimka je prece zrusena, muzu si vybrat jakykoliv servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Mizes si vybrat jakykoli servis... ale ne uplne jakykoli (zas tolik volnosti ona legislativa nedava). Aby ten servis vyhovoval z pohledu zaruky, tak musi splnovat podminku, ze pouziva postupy schvalene skoda auto. v pripade skodovky to znamena, ze ma zaplaceny erwin - - pak se dostane i k servisnimu planu daneho auta. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 před 5 hodinami, osobne napsal: No a co kdyz nechci na servis jezdit do autorizovaneho servisu Skody? Chci jezdit do mistniho neautorizovaneho servisu, tak potrebuji papirovou servisni knizku, blokova vyjimka je prece zrusena, muzu si vybrat jakykoliv servis. Elektronická servisní knížka http://www.skoda-auto.cz/ke-stazeni/palubni-literatura Škoda Auto dokonce ustoupila a zápis do elektronické servisní knížky již není zpoplatněn (či spíše je za něj uživatelům erWinu poskytnut bonus), viz dopis: stan_A0001.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Hmm, díky za info. A má majitel vozidla do té elektronické servisní knížky ke svému vozidlu alespoň přístup zdarma třeba přes internet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Ne. Ale v servisu by ti meli byt schopni data vyjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 A jake za to byvaji poplatky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 To nevím, ale pokud jsi ten článek z odkazu četl, tak ti ty záznamy vytisknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Jasne, pochopil jsem to tak, ze mi pri servisni prohlidce vytisknou zaznam o servisni prohlidce. Ale co kdyz koupim pouzite auto a budu se chtit dozvedet jeho servisni minulost? Puvodni majitel mi mohl take neco zatajit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Auto má vše co se na něm dělalo v záznamu a v případě zájmu se může vše vytisknout. Je tam napsané jaká byla závada a jak byla odstraněna ( co bylo vyměněno). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Ale kolik to stoji? Je na to vydan nejaky standardni cenik poplatku? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Proč si tam zítra nezajedeš, nebo nezavoláš, namísto vypisování hromady příspěvků? I kdyby to stálo pár pětek, tak na to snad máš? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.