mart92 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Zdravim vsechny, prave jsem na aute (octavia rs 2.0tdi 2007 bmn) objevil tento konektor a nevim kam by mel jit zapojit. Nevim jestli to ma nejakou souvislost ale auto v nizsich teplotach hodne dlouze startuje (zhavicky vypadaji ok). Diky za reakce http://mart92.rajce.idnes.cz/konektor/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 tak dĺžka toho kábla konektora nepustí,takže by som hľadal v jeho blízkosti voľnú koncovku..inak z hlavy takto fakt neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mart92 Vloženo 2. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 V blizkosti jsem nic nenasel... Auto jede naprosto normalne, turbo slape, akorat ty studene starty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 co do toho jde za barvy drátů? není to původně auto ze severských zemí? mohlo by jít o výhřev odvětrání motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mart92 Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 (editace) Je tam zlutocerveny a hnedy kabel, auto je kupovane v cechach. Editováno: 11. Únor 2014, autor: mart92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mart92 Vloženo 8. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) dle barvy je to k výhřevu odvětrání klikové víka ventilů, jak jsem psal Editováno: 9. Březen 2014, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mart92 Vloženo 11. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Ok, diky Se divim ze je tam jen tak pohozenej.. Spatne studene starty pretrvavaji i v teplotach nad 10 stupnu. Nevite cim by to mohlo byt? Svicky ok a vstrikovace novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 co čerpadlo v nádrži? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mart92 Vloženo 12. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Zkousel jsem pred startem parkrat vypnout a zapnout klicek (cerpadlo jemne slyset je) a porad stejne, jinak je tam novy olej vcetne vsech filtru. Pri vymene naftoveho filtru jsem takhle parkrat zvypnul a zapnul klicek a bez problemu to chytlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 a čo štartér? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mart92 Vloženo 12. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Zitra odzkousim baterii a pripadne starter. Na me byvale 1.9 tdi se starter projevoval presne opacne, za studena to slo hned ale za tepla ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.