Přejít na obsah

mart92

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mart92

  1. Jj, v te liste.. To tam snad nekdo prilepil, nebo co.
  2. Beru za to smerem nahoru.. Tapec uz se krouti a mistama zacina trochu trhat
  3. Mam problem se sundanim tapecirungu na dverich, po povoleni vsech sroubku se ma vysunout smerem nahoru, ale tady nastal problem.. Absolutne s nim nehnu, nesetkal se s tim nekdo?
  4. Zitra odzkousim baterii a pripadne starter. Na me byvale 1.9 tdi se starter projevoval presne opacne, za studena to slo hned ale za tepla ne.
  5. Zkousel jsem pred startem parkrat vypnout a zapnout klicek (cerpadlo jemne slyset je) a porad stejne, jinak je tam novy olej vcetne vsech filtru. Pri vymene naftoveho filtru jsem takhle parkrat zvypnul a zapnul klicek a bez problemu to chytlo.
  6. Ok, diky Se divim ze je tam jen tak pohozenej.. Spatne studene starty pretrvavaji i v teplotach nad 10 stupnu. Nevite cim by to mohlo byt? Svicky ok a vstrikovace novy
  7. Je tam zlutocerveny a hnedy kabel, auto je kupovane v cechach.
  8. V blizkosti jsem nic nenasel... Auto jede naprosto normalne, turbo slape, akorat ty studene starty
  9. Zdravim vsechny, prave jsem na aute (octavia rs 2.0tdi 2007 bmn) objevil tento konektor a nevim kam by mel jit zapojit. Nevim jestli to ma nejakou souvislost ale auto v nizsich teplotach hodne dlouze startuje (zhavicky vypadaji ok). Diky za reakce http://mart92.rajce.idnes.cz/konektor/
  10. na nové kotouče bych staré desky nedával... jinak na mé staré octavii 81kw jsem dával komplet předek i zadek kotouče klasické bremba s kombinací destiček od textar a bez sebemenšího problému i po x tisících kilometrech ložisko jsem měnil pouze jedno..(hučelo)
  11. už mám objednaný nový, tak v týdnu to vyměnim.
  12. Zdravim, právě jsem měnil přední ložisko na octavii a po nalisování náboje jsem si všiml že jsem zapoměl zajistit ložisko segrovkou.. je to velký problém? bez zničení ložiska náboj ven asi nevylisuji..
  13. Už jste to nějak vyřešili? u mé octavie 98 81kW mi ukazuje průměr 2,8 když měnim procenta ve vagu tak to nic neudělá
×
×
  • Vytvořit nový...