samsung2223 Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Zdravím Tak rovno k veci, šla by vymeniť manžeta s hlavicou z Passatu B5 alebo B5.5 alebo z nejakého iného VW s rovnakým dizajnom ako má starší Passat ? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Určitě šla už to jeden borec tady prezentoval ale nevim už jestli musel něco upravovat..Ale myslim, ze ne proč by se to komplikovalo :-) takže čili za mě říkám, že to asi bude okey :-) Pak sem pisni jak jsi dopadl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 zdravim, skusal to uz niekto riesit? mam v plane to aj ja vymenit nakolko mi padne do oka viac hlavica s manzetou z passata lepsie to vyzera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 10. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 (editace) No pokúsim sa ju objednať (cena skoro zadarmo) ... len ako som ti písal do správy, bojím sa že mi príde domov len hlavica bez manžety, no čo už, ale jednoznačne Vám dám vedieť. Najskôr ale tak o mesiac, kedže doba dodania je 3/5 týždňov. Ale myslím že za tú cenu sa oplatí čakať Tak manžeta s hlavicou z passatu objednaná, modlíme sa aby pasovala samozrejme všetci Tak o mesiac sa tu ozvem čo a ako Editováno: 10. Únor 2014, autor: samsung2223 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 24. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Zdravím páni, tak je to doma a je to tam Ale nepasovala presne, musel som zopár úchytkov zlomiť a len to tam "dať", pretože passat ma nižšie úchyty a ten plast je trocha väčší a aj uchytenie hlavice je iné ako na superbe. Ale drží to a vyzerá to podľa mňa super a páči sa mi to viac Kto by chcel vedieť cenu tak píšte správu, skoro zadarmo.Originál : Z passatu : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 to si delas srandu :-D tohle se ti libi vic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 24. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 áno, celkom zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 ahoj. bazycek víš jak se říká proti gustu....mě osobně se líbí ta délka...design ne...jinak mám dotaz: čím je originál přichicená šaltra? já chci měnit a mám to scvaklý takovou jak kdyby objímkou "rozmáčklou" kleštěma nebo jak to popsat...já celou dobu žil v domění, že tam je objímka se šroubkem..jde mi to to, jestli to jde pak dokoupit nebo se mám snažit tu rádoby objímku nepoškodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 24. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Objímku uvoľniť a ťahať smerom hore hlavicu aj s manžetou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 dělal jsem to o víkendu a ta objímka byla tak dementní, že jsem ji musel cvaknout a teď jsem si tam dal klasiku na hadici se šroubkem a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 jo nad tím sem přemýšlel nad stahovací páskou na hadice...netrčí přes manžetu ten šroubek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 já právě když jsem na ten kroužek koukal, že je skoro nepovolitelnej nebo povolitelnej, ale jen jednou, aspoň v mim případě, tak jsem mrknul ke švárovy do garáže, a jeden se tam válel na hadici, tak jsem si ho půjčil a v poho, nic netrčí, je to celkem dole a tam už je ten rukáv dost širokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 24. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 (editace) Myslíte toto ? Editováno: 24. Duben 2014, autor: samsung2223 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 hele ja dal elektrikařskou drc pásku a drží to paradně a aj to de dobře utahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 ano to je přesně ono, já to uplně užvejkal to mě taky napadlo s tou pásou a určitě by to stačilo, ale když byl kroužek, tak jsem ho použil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.