vonsakjakub Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Krasna orava okres namestovo dedinka Oravske Vesele Majkl s elektrikou tam nieje nic zlozite len odpojis elektriku od fukarou a tlacitiek pri radiu a to je vse je to hracka fakt ked pojdes úpresne podla mojho popisu tak to krasne daas ja soms a tiez toho bal ale krasne to slo bez problemou ale to je na tebe ci sa fakt do toho das alebo nie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl57 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 A co airbagy? Na volant musí být nějaký tisícihran, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 vonsakjakub: no tam je nádherně, mám půlku rodiny v Rabči a v Polhore, to by jsme se tam někdy mohli potkat a sorry za offtopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 22. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Majkl hej na aerbeg ti treba tisic hran a spolujazcovi aerbeg sa nerozobera ten ostava len si vypni bateriu ak to budes robit jo A dokttorone to parada ja mam tak isto rodinu v rabci aj polhore a ja bivam takych 15 km od rabce tak parada to sa mi ozvi ked tu budes na +421902082176 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 svet je malej,napisu,pres leto tam budu 14 dni a ted na zacatku cervna jen vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 22. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Okej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl57 Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 V pátek se pustím do výměny palubky. Můžete mi někdo potvrdit jestli mám správny postup vypnutí/zapnutí airbagů? Vypnu zapalování, odpojím baterku, chvíli počkám, odcvaknu airbag z každé strany, vyklopím a odpojím. Při zapnutí ho připojím, zacvaknu, zapnu zapalování a připojím baterku. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 nemusis zo zapalovanim nic robit proste len odpoj pred montazou baterku a zase zapoj po montazi baterku a to je vse nic zo zapalovanim nemusis robit nic sa ti nestane proste len vypnut a zasa zapnut baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Ale opatrne to rozoberaj,lebo mne aj ked som odkrucal tak mi aj popraskali nejake uchyty a hlavne tuto vecicku si vytiahni plochim srobovak pretozo toto v dielenskej prirucke nieje nachadza sa to na vydechu na celni sklo je to nejaky snimac teploty ci co a vydechy tak isto nemusil vyberat staci vybrat iba stredovy vydech bocne vydechy nemusis vytahovat iba ich odpojis pod spolujazdccovim aerbegom lepsie povedane nachadaza sa to za odkladacim priestorom pri spolujazdcovi ked ju sundas na pravej strane pri mostiku je konektor ktory odpojis a to je vso tak len vyberies stredovy vydech jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 (editace) To je čidlo slunečního svitu a v DP je to popsáno, ale v knize "Elektrická zařízení" Editováno: 1. Červen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 jo supe ale ja jen pomaham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl57 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) Dneska jsem si odpojil rádio ať toho není zítra tolik a mám tam dva odpojené kabely. Můžete mi někdo říct, co to je? Mám rádio Sony, funguje myslím že bez problému, jen občas šumí. EDIT: zapomněl jsem na foto Editováno: 5. Červen 2014, autor: Majkl57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.