Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Když jsem se snažil objednat po telefonu, tak si mě přehazovali asi 15 minut s tím, že to číslo neexistuje. Nakonec jsem je přesvědčil, že jim pošlu fotku obalu a za půl hodiny mi volali, že to konečně objevili. Včera jsem vyzvedával (365Kč za 2 kusy) a dnes montuju na auto.

Vloženo

Ty blaho s toho se stal Hit jako blázen jak jsem to před rokem dával na auto tak každý říkal mě stačí jen ledka nepotřebuji tohle a teď všichni blázni  :kol-147:  :kol-147:  :kol-147:  :kol-147:

Vloženo

Dobre a kolik lidi o tom vi? kolik lidi sem chodi, popr. jak moc se to rozsiri? A kolik lidi o to opravdu stoji i kdyz to vi? Nekdo nejaka svetylka neresi a je mu za to dat lito i ty 300 kc. Ja odhaduji max. 10 majitelu ze si to poridi. Tady to jen vypada jako by to mel mit kazdej.

Vloženo

Teď jsem volal do Vista caru Hodonín a říkal tuším 109,- bez daně, akorát bude možná problém s dostupností momentálně. Ale prý mu to šlo zadat do objednávky tak si mám cinknou v pondělí. Uvidíme.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...