Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vloženo

Protože se nikdo v mém okolí s kabelem neozval, tak jsem to ledkové osvětlení RZ nechal nakódovat v servisu. Přišlo mě to na 340 kč. A ještě mě stihli docela nasrat, potřeboval jsem si pro něco dojít do auta a chytil jsem mechanika jak se mi válí po sedadle v montérkách, aniž by si na něj dal ten igelitový potah.

Vloženo

Mně zase okopali prahy plastové, komunikoval jsem následně se šéfem servisu páč tam nebyl zrovna. S omluvou a se slibem že už se to nebude opakovat a že je rád, že jsem si stěžoval jemu kde s tím něco může udělat a né všude jinde. Poučil personál. A tak by to mělo být.

Vloženo

Nie len tebe.. aj Fezoj07.. vyzerá to že MR2015 je inak nastavený a signalizuje to.. ja mám tú istú BCM ako Fezoj a nehlási mi prasknutú žiarovku, mám auto o 3 mesiace staršie.. 

• o 2 týdny později...
Vloženo

Nakódovat jsem to potřeboval zatím pouze já, záleží na tom jakou máš výbavu a MR (řešeno v tomto vláknu) Jinak jsem to kupoval v autorizáku bylo to o něco levnější cca 130 kč.

• o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Hmmm, Rapid Spaceback MR2016 signalizuje osvětlení SPZ a ani originál nepomůže, ve Škodovce to umí nakodovat, aby to fungovalo jak má? :) někdo tu psal, že ho to stálo 340 kč :)

Vloženo

Kluci děkuji moc! Už jsem se domluvil s kamarádem, tak snad to nakodujeme :)

Ferda25: myslíš, že to bude stejné i u Golf 6 Variant? Tam mám stejný problem. Kdyžtak SZ :) díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...