kasekvvv Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Už jsem na to originální led osvětlení narazil i ve Škoda eshopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 už to utíchlo,už to majú všetci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Protože se nikdo v mém okolí s kabelem neozval, tak jsem to ledkové osvětlení RZ nechal nakódovat v servisu. Přišlo mě to na 340 kč. A ještě mě stihli docela nasrat, potřeboval jsem si pro něco dojít do auta a chytil jsem mechanika jak se mi válí po sedadle v montérkách, aniž by si na něj dal ten igelitový potah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Doufám, že si je hned zjeb.l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Zjeb.l jsem je a řekl, že vážně uvažuju o změně servisu. Ono se mi to tam totiž stalo už po druhé z pěti návštěv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Mně zase okopali prahy plastové, komunikoval jsem následně se šéfem servisu páč tam nebyl zrovna. S omluvou a se slibem že už se to nebude opakovat a že je rád, že jsem si stěžoval jemu kde s tím něco může udělat a né všude jinde. Poučil personál. A tak by to mělo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Protože se nikdo v mém okolí s kabelem neozval, tak jsem to ledkové osvětlení RZ nechal nakódovat v servisu. Přišlo mě to na 340 kč. Nic jsem kódovat nemusel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Však jsme tu řešili na minulé straně, že to hlásí prasklou žárovku jenom mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Nie len tebe.. aj Fezoj07.. vyzerá to že MR2015 je inak nastavený a signalizuje to.. ja mám tú istú BCM ako Fezoj a nehlási mi prasknutú žiarovku, mám auto o 3 mesiace staršie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Mne signalizuje len spiatočku.Osvetlenie RZ je bez hlášky.Asi soudruzi niekde urobili chybu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Jaaj, sorry... už sa mi tie informácie miešajú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Já tam mám deštový a světelný senzor, tak je to asi tou výbavou. V servisu jsem se na to ptal, ale proč to dělá jenom mě jsem stejně pořádnou odpověd nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnilus Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Kdyz si objednam tohle osvetleni RZ : http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-ii-facelift/svetla-mlhovky-odrazky/odrazky-osvetleni/led-osvetleni-zadni-spz-skoda-original-1-kus-id:11828.eshop Je nutne dokodovani ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Nakódovat jsem to potřeboval zatím pouze já, záleží na tom jakou máš výbavu a MR (řešeno v tomto vláknu) Jinak jsem to kupoval v autorizáku bylo to o něco levnější cca 130 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnilus Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 2013 by nemelo nic signalizovat ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Jo, obečka to mají dražší a ještě platíš poštovné, pokud nejsi tedy z Hradce. Levnější je autorizák, neměli by s tím mít problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoobisti Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Zkoušel to někdo do Fabie II? Má to stejný tvar a konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Nepôjde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Hmmm, Rapid Spaceback MR2016 signalizuje osvětlení SPZ a ani originál nepomůže, ve Škodovce to umí nakodovat, aby to fungovalo jak má? někdo tu psal, že ho to stálo 340 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Zeptej se Petrrra, ten psal že to má udělané, pokud se to nebude lišit MR od MR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Petrrr má MR2013 a tam kontrola nebyla, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 No prave ze muze a MR 16 uz klidne hlidani praskle zarovky mit muze. Ta cena nevim, asi to bude dle AS. Jsou ale kluci s kabelem co ti to udelaji za hubicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 MR2016 se kóduje stejně jako na F3 nebo O3: http://forum.skodahome.cz/topic/130256-kódování-funkcí-na-fabii-iii-vcds/page-5#entry2066882 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Kluci děkuji moc! Už jsem se domluvil s kamarádem, tak snad to nakodujeme Ferda25: myslíš, že to bude stejné i u Golf 6 Variant? Tam mám stejný problem. Kdyžtak SZ díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Ne to není shodné. To je jiná platforma. Dokážu vyřešit při návštěvě Strakonic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.