Leden 23, 201510 r No, to se věci hýbou dopředu. Už mám taky objednáno zprostředkovaně, ale volal jsem kvůli stěračům do AS a jen tak mimochodem jsem se optal na to osvětleni SPZ pod správným číslem a ejhle, sám se tomu divil a hledal jestli není někde chyba. No budou to mít všichni tak to stejně ztrácí kult jedinečnosti a vyjímečnosti. I když tolik lidí sem stejně nechodí. Teď se jim zvýší prodej, budou hledat jak to že a trknou se do hlavy a rychle to típnou jak psal Suri. popř. to bude dočasně omezená akce. Tedy Suri budu na tebe myslet při každém rozsvícení. Sice jsem to měl přetvořené z LED pásků, ale je to dost přesvícené a nevím až by mě chytli v Rakousku či DE třeba jak by se na to koukali. Originál je prostě (homologovanej) originál.
Leden 23, 201510 r Budu muset vymyslet něco jiného už to tu budou mít všichni jako já sakra už mám po jedinečnosti po roce.
Leden 23, 201510 r Objednal si mailem, nebo osobne? Si tam kdyztak zajedu.. po telefonu a neco mlel o 10kusech v boleslavi nevim nerozumnel sem mu. Upraveno Leden 23, 201510 r od milstas
Leden 23, 201510 r Jak tak sleduji vaší diskuzi, tak mi to nakonec nedalo a zavolal jsem do Autostylu Trutnov a bez problému jsem osvětlení (číslo dílu 000 052 110) objednal. Cena 132 kč za kus. Dík za dobrý tip Upraveno Leden 23, 201510 r od Lusta17
Leden 23, 201510 r Ano udělal jsem to samé se stejným výsledkem v mé nejbližší Škodovce, budou v pondělí cena 132kč, díky chlapi
Leden 23, 201510 r Taky dnes objednáno Budu muset vymyslet něco jiného už to tu budou mít všichni jako já sakra už mám po jedinečnosti po roce. Prodám ti obyčejné žluté a budeš opět jedinečný
Leden 23, 201510 r Mohl si pro porovnani nechat jednu puvodni a tuto novou aby byl videt rozdil. Ja to tak udelam, akorad ja uz origa nemam puvodni. Mam to nevratne upraveno systemem DoDo.
Leden 24, 201510 r Dnes jsem se pokusil objednat v mém servisu a asi je tam tím všechny zaměstnám. Číslo jim zatím nic neříká a o žádném LED osvětlení na Rapida neslyšeli. Naděje umírá poslední, protože stále hledají, tak se ještě uvidí.
Leden 24, 201510 r Diky, je to rozdil. To sviti tolik ze ti to vybelilo cisla s SPZ a to uz jen s jednou lampickou.
Leden 26, 201510 r Ja psal jen mail na stodulky, ale nedostalo se mi odpovedi Nevadi zajedu si tam osobne..
Leden 26, 201510 r Právě jsem je přivezl už je tma a zima , ale jak bude chvilka a trochu tepleji jdou na auto.
Leden 26, 201510 r Taky už je mám doma stihl jsem i namontovat, jsou super, jen přidám malé info že mají spodek a vršek přesně podle díry v kufru, aby je někdo necpal obráceně
Leden 27, 201510 r Ja psal jen mail na stodulky, ale nedostalo se mi odpovedi Nevadi zajedu si tam osobne.. to tam nema cenu psat. musi se rovnou volat.
Leden 28, 201510 r Tak dnes jsem si chtěl LED osvětlení RZ objednat u AutoZítky v Sukoradech - nic jim to přrý pod číslem dílu nevyhodilo. Takže jsem nakonec objednat také v Autostylu Trutnov a v pátek si to tam vyzvednu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.