Clerfayt Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 (editace) Mysmlím, že mám jednu plonkovou na půdě. Editováno: 21. Červenec 2019, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 Tak mám jí. Mřesně s tím označením co píše Miklísek. Jestli máš zájem, napiš adresu a je tvoje. Proč to potřebuješ, odešel Ti spínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TESLA N. Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 Ne, spínač je v pořádku. Štve mě, jak ho přítelkyně doškrábala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 nové to není, nějaké kosmetické na tom jsou, ale pohoda. Do auta bych si to klidně dal. Prostě jako nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 13. Červen 2021 Sdílet Vloženo 13. Červen 2021 (editace) Ať nezakládám další téma - neporadí někdo grif jak sundat plastovy kryt motoru zadniho sterace na LB? DP hovoří jasně ale zatím se mi to nepodařilo. A už to vidím - musím vycvaknout tyto dva plíšky ... Editováno: 14. Červen 2021, autor: ondra.rs doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 Kdyby někdo uvažoval o textilním kobercovém čalounění kapes ve dveřích a dalších příhrádek v interiéru pro Rapida, tak jsem na Aliexpress našel tuto nabídku z Turecka. Má na své výrobky na jiné modely vozů i vesměs kladné hodnocení. Rapid bude asi novinkou v jeho nabídce, stejně asi jako Scala. https://tr.aliexpress.com/item/1005003773809642.html?spm=a2g0s.imconversation.0.0.15bc3e5fQbhYi9 Já budu objednávat. Nyní si dopisuji s prodejcem, abych vybral správnou ze dvou nabízených variant - tuším odlišnosti ve tvaru příhrádky před spolujezdcem, snad mi poradí. Chtěl bych mít jistotu objednání správné verze. Netuší někdo jestli se liší tvar schránky před spolujezdcem dle výbavy (třeba s Amundsenem a bez něj)?? Nebo obecně ce se může v nabízených variantách čalounění lišit? Napadá mě ještě tvar loketní opěrky, která se s nějakým MR změnila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 rozdiel v schranke moze byt v RJ radia - Swing ju nema, Bolero a Amundsen by ju mal mat. Rapid ju ma vyditelnu podobne ako O3, na rozdiel od F3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 Díky, přesně toto mi potvrdil i ten prodávající. Já mám Swing+, tj. schránka je bez té jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 V 7. 1. 2022 na 8:51, tom01 napsal: https://tr.aliexpress.com/item/1005003773809642.html?spm=a2g0s.imconversation.0.0.15bc3e5fQbhYi9 Tak dnes jsem se rozhoupal a objednal na Aliexpressu. Tak jsem zvědav, co se bude dít (clo, doba dodání, výsledná kvalita zboží...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 No to jsem zvědavý jak to bude v reálu vypadat. Je to celkem drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 (editace) @Deawon To jsme dva, taky jsem zvědav 😄. Taky číhám na slevy odhlučnění na ahifi... 👍 Editováno: 4. Únor 2022, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 Dnes přesně po měsíci dorazil balíček z Turecka 😃. Šablony jsou hezky čistě nařezané, jejich přesnost nemám teď čas v autě ověřovat, ale po zkušenosti s obdobnými výrobky zdejšího člena @mapo27 v jeho Karoqu se toho nebojím. V tom pytlíku je toho mrak. Když jsem to zběžně procházel, tak některé sablonky jsou tam i 2x. Jednou z takového tenkého semiše a jednou ze samolepicího autokoberce, takže mi asi i něco zbyde 🙂... No, s lepením počkám až bude hezky teplo 😎, ale věřím, že to bude luxus oproti těm tvrdým škrábavým bakelitúm. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 Ještě pár foto, co vše jsem v balíčku našel 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 V 7. 1. 2022 na 8:51, tom01 napsal: https://tr.aliexpress.com/item/1005003773809642.html?spm=a2g0s.imconversation.0.0.15bc3e5fQbhYi9 Dnes jsem konečně našel odpoledne čas na nalepení čalounění kapes a přihrádek. Lepil jsem na sucho, tvary seděly celjem dobře, ale chce to zručnost. Začal jsem raději zadními dveřmi, kam tak často nekoukám a končil dveřmi řidiče, kde už mi to šlo lepit o poznání lépe 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.