azriel Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Zdravim Vás cestovatele. Máte někdo tip na dovču v HR .Loni jsme jeli Pelješac-Žuljana(naprostá pecka).Letos měly obsazeno a navíc chceme někam blíž a kde bude i písek na pláži,oblázky by taky nevadily. Ze zdravotních důvodů hledáme ubytování od moře max. 20m. máte někdo tip kde hledat, popřípadě kontakt na majitele objektu?Na blint jet nemůžeme.I když by to bylo nejlepší. Jinak můj tip zmiňovaná Žuljana.(pro nás letos out) pláž písčitá https://www.google.com/maps/@42.891923,17.453327,3a,75y,90t/data=!3m5!1e2!3m3!1s40188657!2e1!3e10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Znám lidi, kteří mi říkali, jenou objevíš krásy Pelješace a pojedeš tam znovu, byli jsme tam již 9x. Jen je to trochu daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 co to je daleko? Máme to obdobně, ale s Bulharskem ... jednou jsme okusili a už jsme jinam nejeli, letos v plánu po osmé , cesta 1650km, proto se ptám co je to daleko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 (editace) Pokud je to převážně dálnice, tak je to dobrý, ale na ten Pelješac je to asi posledních 200km šplhání po vesnicích a horách, to je pak unavující, ale zajímavý. domů jsem to jednou 1060km trhnul za 14,5 hodin ( Lipensko) :kol-43:To jsme jeli mimo špičku. Nějaká fotka + venkovský okresky . Editováno: 15. Březen 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 jj, teď už se dá říci, že prvních 55km a závěrečných 45km bylo po normální silnici, jinak dálnice, ale fakt až teď poslední rok, ... vlastně je tam ještě úsek Niš(Srbsko) - Sofia (Bulharsko) co je též po normálních silnicích, cca 160km. Jinak když se to dobře naplánuje a nejsou cestou komplikace v podobě Turků, tak za 19,5h už to také dáváme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.