Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Aleši díky!

Jenom nerozumím jednomu.

Na tom videu tím voskem vzal celkem dost celou dosedací plochu elektronu.

Přitom manuál Škody říká: Bezpodmínečně dbát na to, abyste navoskovali pouze středění a nikoli dosedací plochu ráfku. Následkem toho by bylo znečištění brzdy při jízdě a z toho vyplývající špatná účinnost brzd.

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Pro mě je to ještě moc utopené, 25mm bude ideální a hlavně nebudou průchozí dlouhé šrouby, ale šroubouby zvlášť na náboj a pak kolo..

při tak dlouhých šroubech totiž začínají kola kopat.. 

Vloženo (editace)

zaráží mě v čem je rozdíl v přední nápravě když jsou rozdílné rozměry

o to více když by právě RSo mělo být širší :( 

Editováno: , autor: rosta.rs
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Co myslite, neni problem v tom, ak predna naprava ma podlozky 10mm a zadna 20mm? Teda ci neni problem v tom, ze na prednej naprave je mensi rozchod kolies nez na zadnej naprave? Myslim tym jazdne vlastnosti... Videl som napr. typka na Audi, ze mal na prednych kolesach disky ET 33 a na zadnych ET 23...

Technicky to nie je problem?

Vloženo

Ok, dik za info, to som si vobec neuvedomil, ze  zadna naprava ma original o cca 30mm mensi rozchod kolies nez predna !  Myslel som ze je to rovnake vzdy, predok i zadok.

Ale ked dam dopredu podlozky 10mm a dozadu 20mm, bude tento rozdiel mensi. Takze napr. predok  origo 1549 sa zvacsi na 1569 (+ 2x10mm) a zadny rozchod sa zvacsi z 1520 na 1560 (+ 2x20), takze rozdiel bude uz len 9mm.  Nema to nejaky negativny vplyv na jazdne vlastnosti? 

• o 9 měsíců později...
Vloženo

Ahoj, plánuji dát podložky na kombi 1.4TSI (110kw) před FL, ještě jsem to přesně neměřil jak široké s 18" GOLUS, ale spíš se bojím abych pak při zatížení neškrtal. Dáváte nějaké dorazy na tlumiče? Zkoušel jsem dozadu posadit 3 osoby (průměrná váha 75 - 80 Kg / osoba) a sedlo si to pěkně na zadek, kola zalezly do podběhu :) ... díky za tipy.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...