Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nešlo, je to úplně očesané.

• 2 týdny později...

Dešťový senzor:

Pokud jsou v Rapidu všechny okna v elektrice a dešťový senzor,tak při dešti se samy zavřou.Bude to v novém návodu k obsluze,který bude na stránkách škodovky začátkem června.Mělo by tím jít i stažení všech oken dálkáčem.

Hm, tak jsem to v novém návodu k obsluze nevyčetl :kol-73:

• 3 týdny později...

mě by zajímalo spíš o co to zase ošidí

Upraveno od vormen

Akorat ze je to Octavia

A nějako jim to asi nejelo, podle toho tažného oka.......

• 1 měsíc později...

To by byla slušná investice a vylepšení, pokud by tam dali automatické dojezdy, dokonce i s dálkáčem...ale vzhledem k té investici tomu nevěřím, ne u low-cost Rapida...nicméně je to drobnost, který mi leze krkem opravdu dost a dost...

Všichni nad těma dojezdama brečí ale mně to třeba vůbec nevadí. Okna neotevíram, mám klimu :kol-46: Co vím, tak jsem okno otevíral jenom kvůli zvednutí závory na parkovišti.

mě osobně funkčně z toho šetření nevadí vůbec nic, ale pocitově kam se ty auta řítěj mě to sere...

mě to nesere...aspoň to bude levnější... :kol-46:

Upraveno od rogerer

30 deka šunky od kosti, 2 kolečka světlé tlačenky a támhle toho růžového Rapida 7 : )

:kol-47:

ne opravdu....když se nad tím zamyslím...tak potřebuju aby mě to spolehlivě dovezlo z A do B a zpět do A. Bylo to bezpečný, mělo to klimu, hezky to vypadalo a nebylo to úplně nepohodlný....to že to má plastový dveře, nebo chybí kryt kolejnic, nebo ma o jedno ramínko na volantu víc, to že nemá ozdobnou lištičku, to že občas musím namazat gumový těsnění nebo seřídit dorazy kufru...to a i mnohem více jsem vlastně ochoten akceptovat než dát o desetitísíce či statisíce víc za to auto :kol-29:

je to fakt, 300tis jsou velké peníze a za to člověk dostane good zboží v podobě Rapidu. Kdybych ho chtěl poctivé jako byla třeba první Fabka, musel bych za něj dát o 100 - 200 tis více a to nemám...

Fabia co mám v podpisu stála 320tis a jedná výbava byla mlhovky. Rapid 339tis, výbavu si dohledejte - nemám špatnou, po 12 letech inflace apod.... Obrázek si udělejte sami která doba je asi lepší :)

To jako samozřejmě chápu, ale tak ať raději nepřidají nové fičury, ale nechají ty staré, standardní....mě by to bylo taky buřt, kdyby to neměla předchozí FII, které je o třídu níž a o generaci starší...to mi na tom vadí...novější auto = "starší" technika...

No já jsem zvědavej na nabídku motorů.

pokud jsou tyhle drobnosti neprekonatelnej problem tak si najdete sikovnyho elektrikare a on vam tam bude schopen vetsinu tehle veci dokodovat/nasvindlovat tak aby to fungovalo k vasemu uspokojeni

To jako samozřejmě chápu, ale tak ať raději nepřidají nové fičury, ale nechají ty staré, standardní....mě by to bylo taky buřt, kdyby to neměla předchozí FII, které je o třídu níž a o generaci starší...to mi na tom vadí...novější auto = "starší" technika...

pokud nepočítám koncáky u oken, což nemá ani tak nic společného s použitou starší technikou, tak ty to nepoznáš že byla použitá starší technika a ani drtivá většina uživatelů. + tím líp k vyšší spolehlivosti. To auto prostě funguje super a ač má podvozek z fabie a octavie, elektriku horší než ve fabii apod, tak i tak to je prostě vyladěné že to funguje lépe než ty auta ze kterých to tu techniku má...

• 2 měsíce později...

Toledo dostalo LED světla, úpravu grafiky zadních světel a loketní opěrku, kterou dostala i Fabia. V katalogu už jsem si všiml i čalounění s Alcantarou.

post-14317-0-05011200-1412620438_thumb.j

post-14317-0-45523000-1412620388_thumb.j

post-14317-0-71365900-1412620330_thumb.j

post-14317-0-88487100-1412620321_thumb.j

post-14317-0-99114000-1412620309_thumb.j

hm, teď už je asi Toledo hezčí :)

No já nevím. Technika LED i v low cost autech konečně, ale nesedí mi tam prostě ta přemíra lomených přímek proti sobě jdoucích. Hlavně ten zadek je k .... . No holt design Seatu roubovali na design Škodovky a to prostě nemůže nikdy fungovat. Je to stejný jako Citigo a Up!, tam je VW taky designově prostě čistší.

Loketka OK, akorát v ní bude asi miniaturně místa. Tvarově je určitě kompatibilnější s interiérem RAPIDa než ta s kulatým předkem z dob OI. Jen by ještě měli přesunout zásuvku pod climatronic a přidat k ní standardně USB a AUX, jako u FIII.

Upraveno od miklisek

mne to pride ze to bude ako :

1. priblizovanie sa Leonu (to by ale potom chcelo viac ako len LED , ine potahy a loketku :)))

alebo

2. klasicke rozdelnei vramci VW aby si neliezli do kapusty - xenony len rapid / led  len toledo

na druhje strane nech sa to aspon trochu lisi od rapida .... 

Krasavec, ty světla jsou luxus.

LED světla jsou super, ale to "zalomení" v krajních částech se mi moc nelíbí. U Rapidu by stačila LEDkové Cčka tak jak jsou a dopředu denní : )

Upraveno od amissus

mě osobně by se víc líbilo, kdyby měl Rapid denní svícení stejně jako F2, v mlhovkách... a zadní z ledek...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.