Prosinec 6, 201410 r Tak to bych by vdecny, ja na netu nenasel navod k autu. Coz mas Skoda normalne je stazeni, ale v tomhle jsou ty auta proste jina.
Prosinec 7, 201410 r Odpružená poloha - mám na Superbu a moc jsem nepochopil smysl, proč to na nějakou dobu zavedli. Kontrolka - za mě nerozumím steskům nad jejím zmizení a zdůvodněním "prověření časem". Její smysl vidím v Superbu pouze v tom, že indikuje kdy se zapnou normální světla. Dementní svícení dole u mlhovek je naštěstí pryč. A pokud budíky přestanou za šera svítit a donutí k manuálnímu zapnutí normálních světel, tak mně přijde kontrolka zbytečná.
Prosinec 9, 201410 r Odpružená poloha - mám na Superbu a moc jsem nepochopil smysl, proč to na nějakou dobu zavedli. Kontrolka - za mě nerozumím steskům nad jejím zmizení a zdůvodněním "prověření časem". Její smysl vidím v Superbu pouze v tom, že indikuje kdy se zapnou normální světla. Dementní svícení dole u mlhovek je naštěstí pryč. A pokud budíky přestanou za šera svítit a donutí k manuálnímu zapnutí normálních světel, tak mně přijde kontrolka zbytečná. Problém je v tom, že např u Y s Light Assistantem svítí v poloze AUTO palubovka pořád a člověk neví jestli svítí nebo ne, což je za ranní mlhy apod dost nepříjemné pořád kontrolovat ovladač světel, jestli svítím nebo ne... Na palubním štítu bych to viděl hned :-(
Prosinec 9, 201410 r Tak to nechapu, jak někdo i bez kontrolky, když je snížena viditelnost, může zapomenout rozsvitit
Prosinec 9, 201410 r No tech pitomcu, kteri sviti mlhovkama pri viditelnosti na 200m s tim , ze je prece mlha. A jeste lip, kdyz je pak jeste hodinu nevypnou na slunku. jakoob: s asistentem nic nemusis kontrolovat ne? nebo myslis denni automaticky spinana svetla? Upraveno Prosinec 9, 201410 r od bojler
Prosinec 10, 201410 r Hmlovky nezapne bez hlavnych svetiel ;:-) najlepsie je ked ich maju zapnute v kolonach to je mnamka pre oči.
Prosinec 10, 201410 r Tak to nechapu, jak někdo i bez kontrolky, když je snížena viditelnost, může zapomenout rozsvitit V autě jsem chtěl Light assistant abych nemusel otáčet spínačem světel, ale za mírné mlhy auto občas v poloze AUTO nerozsvítí potkávací světla a svítí dál denním. Řešením samozřejmě je při mlze přepnout z AUTO na polohu 3 (svítit) ale to jsem si nemusel připlácet za LA... Samozřejmě že nejedu na denní svícení a pokud nesvítím tak přepnu, ale je otravné to pořád kontrolovat (spínač světel není vidět přes volant, tak se musím pořád naklánět k bočnímu oknu abych tam viděl). Pokud by byla kontrolka na palubovce problém by odpadl... Kouzlo je v tom, že jsem si na tu automatiku tak zvykl, že už to zapomínám hlídat (a ani se mi nechce )... No tech pitomcu, kteri sviti mlhovkama pri viditelnosti na 200m s tim , ze je prece mlha. A jeste lip, kdyz je pak jeste hodinu nevypnou na slunku. jakoob: s asistentem nic nemusis kontrolovat ne? nebo myslis denni automaticky spinana svetla? Myslím plnohodnotný LA. Právě že za určitých podmínek (slabá mlha, opar v lese,...) musíš protože automatika občas nezapne. Jen připomenu že mluvím ze zkušeností z Y... Upraveno Prosinec 10, 201410 r od Jakoob
Prosinec 10, 201410 r Ma tu niekto LA v rapide? Mohol by sem hodit foto? Potrebujem zistit ci je treba menit predne okno.dik Na OTII mi to funguje super.
Prosinec 10, 201410 r Dodělání LA do SB jsem zjišťoval a je potřeba vyměnit okno, zrcátko, přepínač světel + dotahat elektriku + nakódovat. Když jsem to zjistil, tak jsem se na to vykašlal...
Prosinec 30, 201410 r takze mam nejake informace, co bude pristi rok v rapidu za zmeny, bohuzel nevim kdy presne Nová mimořádná výbava SmartGate aplikace Krytí spodní části předních sedadel Nový sloupek volantu Nový design odpadkového koše Nové úložné prvky v zavazadlovém prostoru Nové díly pro držák prvků v zavazadlovém prostoru Jednoduché otevírání pro zásobník vody do ostřikovačů Nová loketní opěrka vpředu Nové optimalizované oko pro tažení vozidla Změna intervalu sepnutí alarmu po otevření dveří klíčkem
Prosinec 30, 201410 r konečně někdo vymyslel lepší víčko nádržky na ostřikovače, vždyť to bylo dementní, blbě to šlo zavřít a člověk to musel jak blbec držet...
Prosinec 30, 201410 r aj kryty sedadiel ... to sa bude zle vysavat ) nu kvoli comu sa ale meni stlpik volantu ?
Prosinec 30, 201410 r ty kryty ( že je teď nemám ) mě netrápí, fakt se to dobře vysává. U první Fabky to bylo peklo vysát tu mezeru mezi krytem lyžin a kastle Ale podle mě se změní i sedačky, bude to sjednocené asi s F3. To proč Rapid dostal odblokování sedačky co měla F1 jsem fakt nepochopil... Ale velký fail je opěrka bez výplně, aspoň pro mě, já si tam dávám mobil...
Prosinec 30, 201410 r takze mam nejake informace, co bude pristi rok v rapidu za zmeny, bohuzel nevim kdy presne Nová mimořádná výbava SmartGate aplikace Krytí spodní části předních sedadel Nový sloupek volantu Nový design odpadkového koše Nové úložné prvky v zavazadlovém prostoru Nové díly pro držák prvků v zavazadlovém prostoru Jednoduché otevírání pro zásobník vody do ostřikovačů Nová loketní opěrka vpředu Nové optimalizované oko pro tažení vozidla Změna intervalu sepnutí alarmu po otevření dveří klíčkem Tak z tohoto přehledu mě nic netrápí ...
Prosinec 30, 201410 r No dnes jsem byl v servisu a na prodejne meli rapida a mel stejnou loketku jako ma fabia 3.
Prosinec 30, 201410 r No dnes jsem byl v servisu a na prodejne meli rapida a mel stejnou loketku jako ma fabia 3. slava s tou operkou, tak snad muj co se bude vyrabet leden/unor uz ji bude mit taky
Prosinec 31, 201410 r Jaký je v té dosavadní a nové opěrce rozdíl? Je víc polstrovaná? Já tedy proti dosavadní opěrce výhrady nemám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.