Publikováno Únor 22, 201411 r Ahoj, nevíte někdo jestli je možné vyměnit manuální klimatizaci za automatickou? Koupil jsem z časových důvodů skladové auto a aut. klima mi chybí... Díky za všechny příspěvky
Únor 22, 201411 r Asi čekáš jinou odpověď, ale toto jsem řešil kolem roku 2000 s jednoročním autem. Pak jsem došel k jednoduchému závěru. Dát tu hromadu peněz, co by to stálo, do kasičky jako základ na nové auto. Pak lehce přišetřit a do roka, dvou vyměnit celé auto. Rok, dva s manuálem se to dá vydržet. Horší by bylo, kdyby klima nebyla vůbec.
Únor 22, 201411 r Autor Dalo by se přiblížit kolik je ta HROMADA peněz? Auto mám pár dní a koupil jsem ho doufám na spoustu let, tak bych nějakou korunu oželel... Co vše se dodělává? Jasně že ovládací panel ale dál...? Upraveno Únor 22, 201411 r od Jakoob
Únor 23, 201411 r Tehdy ta hromada odpovídala cca kolem 30 tis. Ale nevzpomínám si již, jestli to bylo jen za komponenty nebo i za práci. Dnes jsou technologie a ceny jinde, ale neodhadoval bych to, že to bude méně.
Únor 23, 201411 r Navíc si vzpomínám, když se to kdysi řešilo v sekci Fabia, že se kvůli tomu rozebíralo půl auta.
Únor 23, 201411 r Ptal jsem se na to do dvojkový Oktávky a 30 to určitě nebylo.Myslím že to bylo 10 až 15tis.Do Rapida netuším.
Únor 23, 201411 r Autor Ptal ses ve škodovce nebo někde v neautorizovaným servisu? Auto má 4 roky záruku a nerad bych o ni přišel... Vzhledem k tomu že doplatek v konfigurátoru je cca 10k, byla by částka 15k celkem OK. Upraveno Únor 23, 201411 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Únor 23, 201411 r Ptal jsem se u jednoho člena tady z fora,který mi montoval i tempomat.Opravdu si už přesně nepamatuji kolik,ale víc než 15 to nebylo.Ve škodovce cenu neznám a se zárukou se musí rozhodnout každý sám.Chceš levný climatronic s možností ztráty záruky na díly spojenné s montáží,nebo dražší ze Škodovky,ale se zárukou?Ale opravdu ani vůbec nevím,jestli to do Rapida vůbec jde.
Únor 24, 201411 r viděl jsem na vlastní oči vyndávání elektronických klapek ventilátoru u rapida s climatronikem. Nesmysl rozdělávání, spousta dílů ven vč.palubky atd. podle mě nesmysl
Únor 24, 201411 r Ve Skodovce se ti do neceho takoveho podle me vubec nebudou poustet. Navic tam to podle me muze prijit klidne i na 50000 nebo i vice. Nemuzes brat cenu podle toho kolik dela rozdil u noveho auta. Navic se pri tomto opravdu rozebira polovina auta a kurvit timto uplne nove auto je fakt hovadina.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.