Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Plaketa jde vyměnit, stojí asi 150,- Kč

• Autor

Jasně plaketka. Tak šoupněte někdo odkaz... :kol-27:

říkali mi že koupit nejde že musím celou řadičku.Po dlouhý době co koukal do kompa řek že se dá koupit jen ta plaketka.Je to prej opravárenská sada nebo co.Já měl plaketku s nálepkou schéma řazení a ted mám schéma vyrytý

• Autor

Výborně!!!

já měl tu plaketu už taky vošoprstanou :D, ale koupil sem právě celou řadičku v kůži od stejnýho prodejce jako tady někdo dával odkaz na tu béžovou...ještě mám v plánu volant a udělat si z toho takovej malej koženej paket

nevie nikto o nejakom peknom supovi z CR do 150000tcz?rok aspon 05-07, koza,xenony,maxidot nech je v dobrej vybave.

:D  :D  :D  :D  :D takových inzerátů je......

pokud je to realita, tak to bude buď už v exekuci či těsně před ní, nebo nějaká jiná chujovina

Inzerát neexistuje, achjo vždycky přijdu pozdě :(:D

vypadá dobře, ty libore sháníš nějakýho supa, nebo co? máš na avataru fóbii a přispíváš do superbu, tak předpokládám, že se koukáš po supu

Rád bych se posunul o třídu výš, chceme založit rodinu, ne že by byla Fabie malá ale to pohodlí v Supu je úplně někde jinde. Ale už nechci narazit jako před lety, tak zjišťuju jaké motory mají jaké mouchy, co je ideální, co se vyplatí atd.. Ve Fabiích se vyznám, znám edice, motory, výbavy, co se kdy kam vyváželo, takže tohle jsou pro mě nové vody, na nákup nespěchám, věřím že ten pravý tam někdě čeká .)

• Autor

Však 2,8 v LPG s dobrou servisní historií, není špatné ne?

Přeji pohodového kupce...

Ja za dva a pul roku spokojenost :)

• Autor

A zase nejde otevřít odkaz. Škoda...

Pozor sleva a už to není limitovaná edice!Záhada :kol-26:  http://www.sbazar.cz/lajosek22/detail/5897408-prodam-skoda-superb-sleva-25-tdi-120

Pozor sleva a už to není limitovaná edice!Záhada :kol-26:  http://www.sbazar.cz/lajosek22/detail/5897408-prodam-skoda-superb-sleva-25-tdi-120

Zdar, koukni to je ten nas ze svitav akorat opravenej a stoji o 100tis vic :D

http://auto.bazos.cz/inzerat/35117761/Skoda-Superb-25TDi-120kw-rv2007-Laurin-a-Klement.php

To není on.Ten náš měl 123tis.najeto a byla to 2.8

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.