Doktorone Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 kamarád pokukuje po supovi, teď mi hodil tenhle odkaz, tak to házim do placu abych měl pro něj více názorů, má cenu se na to jezdit vůbec koukat? http://auto.bazos.cz/inzerat/36945358/Skoda-Superb-18-Turbo-110Kw-rv2004-Maxi-vybav-klima-kuze.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 (editace) Vypadá dobře a pokud nekecá s km tak proč se na něj nazajet podivat. A je po dost velkým servisu takže už by se do něj nemuselo vrážet. Ale to chce vidět a projet. Btw: další lištama v laku Editováno: 15. Červenec 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 vidiš, toho jsem si ani nevšim, možná proto se mi taky celkem líbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 pokud to je max výbava tak mu asi taky svého času někdo čorknul hliníkové lišty pod oknama. Jinak co to obnáší ten velký servis v roce 2009?Je to už 5 let zpátky tak mě to zajímá.Ta cena je taky zajímavá.Za tolik ještě pořád prodávají ty kurvy v bazarech fabie.To je hnus velebnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 (editace) Taky právě zasnu nad tema cenama,jelikož jsem ženě chtěl koupit fabku a co za ne chtěj je nesmysl. To mu řeknu at se zeptá co je velkém servis za 17 před pěti lety. Edit:tak už je asi prodán, inzerát byl vymazán Editováno: 15. Červenec 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 zna nekdo tohle ? http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/15759536?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 jo to znám, říká se tomu tunel, podfuk, podvod a čeština zná jistě několik dalších přiléhavých výrazů. Když to vezmeš jen selským rozumem, tak ti na tom určitě taky něco nesedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Mě se zdá že dveře u řidiče maj jinej odstín nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Kdyby nekdo vědel o udržovanom supovi 1.8t nebo 2.8,s cenovkou kolem kilečka at sem hodi link,měl bych zajem :-) ideal černa barva a elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piitr Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 http://skoda-superb.autobazar.eu/19-tdi-edition-100-id5256902.html Moze mi niekto vysvetlit ako auto vyrobene v roku 2005 moze byt faceliftovy model 2007? Volal som a clovek z bazaru mi to potvrdil. A este je to dovoz z DE kde bol udajne 1 majitel a po prihlaseny na SK este 1 majitel, je to bez servisnej knizky. Jako vyzera byt v dobrom stave, ale nieco mi tu nesedi. Co myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 myslím, že nesedí úplně všechno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Jestli tím faceliftem nemyslel, že je to edice 100. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Buď je to upravená edice na face, což by mohlo odpovídat, Jinak face by měl červenej Dot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Co si pamatuji face jsou 3 nebo 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 (editace) Jednoduchý, je to EDICE 100 a němčůr si předělal exteriér na facelift. Kdyby to byl komplet facelift tak je červený maxidot a bílé budíky. Do Edice se dával jen faceliftový volant pokud se nepletu. Jinak se Edice dělaly jen před fl. Až L&K se dělal fl. Editováno: 22. Červenec 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 přesně, je to dodělanej facelift, už jen to jak má vzadu ty telky v opěrkách, je vidět že si stim hrál, takže proč by to nepřefaceliftoval, a neni to nic moc náročnýho, co mě překvapuje je 1.9 v edici 100, to je hodně raritní kousek, těch moc nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Stačí ještě nalepit nálepku EDITION 100 a je hotovo.Stejně je to směšný je to rok 2005 a model 2007.Ty bazarníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 (editace) co tohle panove? http://www.tipcars.com/skoda-superb/28-v6-cr-2maj-8072380.html http://www.tipcars.com/skoda-superb/28i-lpg-142-kw-v6-zaruka-32030434.html tenhle Comfort taky nevypada špatne : http://www.tipcars.com/skoda-superb/18i-20v-turbo-comfort-36940518.html Editováno: 23. Červenec 2014, autor: Tomáš Belina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 tak ten první už to stim stočenim dosti přehnal, to nemá 83 tis km najeto ani omylem, jen rukojeť u spolujezdce je do očí bijící, ten druhej nevypadá špatně, hezky udržovanej, ten by asi stál za kouk, ale ta cena na 2.8 mi přijde přepálená, přece jen je tomu už 10 let a ten třetí , no nevim, nájezd může bejt i reálnej a u komfortu střesní šíbr je fajn, to asi doobjednával, takže možná za kouknutí by taky stál, jelikož cena je zajímavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Stojí u nás ve městě v bazaru, vcelku pěkný kousek - http://autoorange.cz/nabidka-vozu/1475/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 (editace) To chci videt 2,8 z roku 2004 a jeste k tomu na plyn a najeto 130 tis Editováno: 24. Červenec 2014, autor: brc.majkl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Auto ale pěkný. A vypadá, že má paket pro špatné cesty Hele má někdo 2,8 s šestikvaltem? Docela dost mi jich prošlo kolem, ale všechno je 5tikvalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Paket pro spatny cesty? Jak se to pozna v tomhle jse jeste neorientuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Byl jsem se projet, tož jako nejede to špatně, ale zezadu bylo slyšet jak profukuji dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 (editace) ¨paket pro špatne cesty,znamena to že je auto vyšši myslim o 1,5cm oproti normalu,kdybych se pletl opravte mne,nebejt tam LPG a chybi my tam MLF volant je to přesne to co hledam :-) a ten comfort,ma podle VIN ka 2 zaznamy o poškozeni. kolik ma bejt u superba kluču? 2x vyklopenej a jeden servisni? tohle je na netu už docela dlouho . http://auto.bazos.cz/inzerat/37110305/Skoda-Superb-pekny-vuz-28i--LPG---133-333--CZ-.php Editováno: 24. Červenec 2014, autor: Tomáš Belina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.