michal2009 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 (editace) Konecne i michal se posunuje dal Dobrej napad jmenovce! Editováno: 6. Únor 2015, autor: michal2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kocan Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Kam dal myslis? :-D jj ja mam edici aneb vyjimecnej kousek origo od skodovky :-)) a vo vam budu povidat chlapci kdyby se mi povedl chlapec dobre prodat rad bych si osedlal supa dvojku samozreme s moturkem opet V6 3.6 :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Posunout na novejsi skodovku ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 tady všici auta prodávají... mé srdce pláče ) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Vítej ve veteránklubu, za chvíli nás bude jako šafránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Ahoj, neřešil se tady někdy tento kus? http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/16126748?goFrom=list Docela zajímavý a cena příjemná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Autovelvet důrazně nedoporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 (editace) Posledně jsem u nich viděl jedničkového Supa s automatem a označili ho jako DSG převodovku, jde vidět jak se vyznají... Editováno: 7. Únor 2015, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 moc legrační supe ))) i když je pravda, že když se vyrobil můj superb, tak mi bylo třináct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kocan Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Tak ja ho nepotrebuji nutne prodat jsem nadmiru spokojen, ale kdyby se nasel nekdo kdo by ho ocenil a staral se o nej stejne hezky jako ja asi bych ho nechal odjet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Michale já bych si ho nechal, je to Edice tudíž top kousek kterých neni moc. Hlavně ty naše 2.8 se hůř prodávají kazdej vidí spotřebu 10-15 litrů a to nikdo nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 (editace) Michale máš SZ Editováno: 7. Únor 2015, autor: Pepikrihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) J Editováno: 8. Únor 2015, autor: bazycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Jedem krásnej SII na prodej http://www.sportovnivozy.cz/63725-skoda-superb-ii-ceska-lipa?fz=vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Krásej! Být to V6 a mít na něj tak už mi doma stojí spolu s červeným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Jedna opět přemrštěná cena z Áček z Chomutova. Možná to stočenka,možná ne, ale vzhledem k tomu nepopulárnímu motoru se dá za tyto peníze koupit S2 (ani jsem to nefotil celé) Mimochodem, nemá to nějaký debilní ramínka na stěrače? Já ještě toto na S1 neviděl, vždycky jen ty "rychlonasazovací". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 jj další úlet jinak ty stěrače má hodně superbů. Nevím, jakto, volitelná výbava to asi nebyla. Nad tím jsem už párkrát přemýšlel - třeba se s námi podělí nějaký znalec ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Zavřete toho blázna !!! http://auto.bazos.cz/inzerat/43617600/Superb-25tdi-120kw-rv2006.php 2,5tdi, najezd 300 000km za 150 tisic, jeste k tomu na 16"! Ne na tech alu na foto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 (editace) Editováno: 12. Únor 2015, autor: Pepikrihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kocan Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) http://auto.bazos.cz/inzerat/44320194/Skoda-Superb.php Je to edice 100 krom kuže plná výbava :D jasně edice 100 je top výbava a kůže tam rozhodně nechybí v neposlední řadě všechny auta v téhle edici byly v černé perleti panáček asi neví, že to bylo k stému výročí škodovky které bylo roku 2005 Hezkej je o tom žádná ale majitel asi něco kouřil Editováno: 13. Únor 2015, autor: Michal Kocan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Majku o tomto aute nevis nic ty sorry ale tohle je muj prvni, sedy superb kteryho videlo spousta lidi i na brněnském sraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Říkal jsem si ze bude Michaluv, ale edice je to předělaná, ne z výroby že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kocan Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Tak to jsem to trefil dobře ale ten inzerát jsi nedával Ty ne? Mě prostě irituje když někdo píše že to je něco co to není jen na srozuměnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) to byla uplná edice tak proč tam lišty nemít? nikdy jsem to za edici nevydával a byla komplet. při prodeji jsem vyhodil bílý kožený sedačky apod. sehnal jsem edici na díly a všechny díly jsem přeházel - sedačky, dekory, roletku, výfuk ... prostě komplet. Pak jsem to z toho oddělal. Jinak, auto bylo rozstřelený na L bok, měněn komplet zadní blatník a majitel co to koupil po mě, tak ho nakouřili dozadu. Měněn kufr, nárazník s čidlama a s podlahou nevím, jestli byla v pořádku. Já prodával auto za 150 tis a po této veškeré historii je nabízeno za 205, nestačím se divit. každopádně já bych do něj už nesedl, i když mi přirostl k srdci a vzpomínám na něj Jinak to TV nemá ani omylem. Majitelé po mě neudělali na autě nic, já jsem stříkal podvozek, dělal facelift, tónovaný okna, měnil komplet rozvody, pumpu, dával jsem plyn LOVATO, vyhřívaný čelní okno elektricky, řadičku, kola, alarm Magicar s dálkovým startem, atd. Nechal jsem na zakázku rozčalounit kožené sedačky a natáhnout na ně nové látkové potahy, auto vypadalo top, po celolaku apod. Takže navýšení ceny nechápu, kor, když s autem neměli výdaje... dávám nějaké foto, auto před prodejem mělo dokonce i leštěný 18" z s8, to jsem tady někam dával. Jinak fotky jsem nijak neupravoval, po laku se lesklo tak, jak stojí před garáží (ošetřeno kosmetikou DJ). Jinak satelitní vyhledávání, 4x výhřev sedaček provoz 2007 (v TP je první registrace 6/2006) atd jsou fejk, panáček má asi smysl pro pravdomluvnost Editováno: 13. Únor 2015, autor: michal2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kocan Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 V pohodě chlape... tady nebyla narážka na auto ale na toho kdo psal ten inzerát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.