SUP1 Vloženo 22. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Jakmile má SUP žlutou barvu, je to špatně. Tohle ani náhodou, hooodně předražený, reálnou cenu odhaduji na 35-40tis: http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/15264502?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Jo jo vyšůpaný taxíky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 jako nemusí to být tak.....pokud i tágo servisoval pořádně....muže být i při takovým nájezdu dobrý nee??ale cena je přestřelená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Taxíkem v Praze jsem jel pouze jednou, ale to auto bych nechtěl ani zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 (editace) to možná může být udržovanej, ale už ty krátký jízdy s dieselem a tak, plus vylítaný po praze, to asi nebude žádná sláva, neřikám že nemůže překvapit, ale auto s nájezdem půl mega jako tágo v praze bych teda fakt nebral Editováno: 22. Březen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmajlow Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 superb "RS" http://auto.bazos.cz/inzerat/33516101/Skoda-Superb-RS-19TDi-96kW.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Ježíš, takovej cirkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 jdu blejt... pozor ale v cene 4x elektricke okno :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmajlow Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 jdu blejt... pozor ale v cene 4x elektricke okno :-D chtěl bych vidět superba co má vzadu švihadla, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Mám pocit že to je ten zelenej co jezdí po Brně. na fotce interieru je ještě vidět ta barva u prahu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Nevím kde jezdí, ale fotka je ze Zlína u tuning centra na Vršavě. Na konečné trolejbusu č.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) To je hnus velebnosti!!! Jak někdo může takovému krásnému autu takto ublížit??? ... A podle mě je to ten zelený, co se tak strašně dlouho prodával... Dotyčný asi ví, že se dlouho prodával, tak ho hodil do modré ať ho rychle prodá Bája Editováno: 24. Březen 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Nárazníky jsou pěkné.To křídlo celkem zbytečné a pokud to je ten zelený v okolí Brna tak si vzpomínám,že když kolem nás projížděl tak vypadal moc pěkně.Ta zelená mu slušela.Teda jak říkám pokud je to opravdu on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) ten zelenej byl celkem zajímavej, párkrát jsem ho potkal okolo brna po cestě na slovensko, tohle je zvláštná a křídlo šílený Editováno: 24. Březen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Jo jo, je to ten zeleny, ale věřím tomu, že kdy by byl v černé, tak se bude líbit více lidem. Mě se líbí je to pekně udělané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Jak říkáte, zelený byl hezčí... Mi ta šmoulí barva k němu prostě nejde ani k tomu iteriéru... Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Souhlas s Rabbit.Je to zase něco jiného a viděl jsem už mnohem mnohem horší oplácané milotecem,takže být jiná barva tak je to good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) to je fakt, ale to křídlo už je moc, tady je ten zelenáč, to je ještě bez křídla a je to on, stejný kola, ten nárazník a tak, celkem se mi zamlouvá ta maska bez znaku Editováno: 24. Březen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) Na 100% je to ten zelenej. Narazníky jsou pěkne, ale ten interier mi k tomu vůbec nesedí. Moc barevných kombinací na mě. Ale proti gustu žádný diškutát jak se říká:-) http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/15168456?goFrom=list myslím, že tenhle patří nebo patřil jednomu členovi, ale dlouho na foru nebyl. Taky hezkej. Editováno: 24. Březen 2014, autor: KubinoS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Ano ano to by měl být superb od Luky15 Ten nám kdysi dělal nálepky na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 ten zelenej je hroznej, barev je tam opravdu přemnoho a jeho nová podoba je snad ještě horčí..Naopak ten stříbrný vypadá moc pěkně, decentní, jen ten rok výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 ten stříbrnej je super, čumim že ho prodává, ještě nedávno dělal ten interier do barvy vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Barva nic moc, ale jinak vypadá hezky, nevíte kolik bude stát povinné ručení?? http://auto.bazos.cz/inzerat/33608746/skoda-superb-28i-LPG.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 záleží na bonusech, kraji a věku, jinak 2.8 už nebude o tolik víc jako ten tvůj 2 litr, někde to posuzujou přes kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Jedna libovka http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/14287153?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.