placa16 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Zdravim , mam dotaz ohledně tohoto přístroje Koupil jsem si už 2 . Ten první byl levnější a spárování funguje ale nejde se připojit k ECU a bez toho to nejde Tak jsem se někde dočetl že levnější někdy nejdou tak jsem koupil dražší a taky nejde připojit k ECU . Klíček mám zapnutý . Mám Fabii 1.4 MPI rok výroby 2001 a když jsem se ptal tak na fabii to má fungovat . Nevíte někdo kde je problém . Jsem z Mostu tak jestli nekdo je poblíž a má tento přístroj tak bych ho i vyzkoušel ten jeho jestli neni ten můj špatný. Dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Dnes jsem v Mostě cca. od 10:00 do 13:00. Jestli chceš můžem otestovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placa16 Vloženo 26. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Dnes jsem v Mostě cca. od 10:00 do 13:00. Jestli chceš můžem otestovat. Napis v kolik a kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micheli77 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Můžu se zeptat jak to dopadlo, funguje to na 1.4 mpi? Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Zkoušeli jsme elm u mě v supu a chodil. U placa 16 nenačetl ŘJ. Jak dopadl dál nevím. Asi má ještě starou elektriku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TriX_so Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Tiez som podobnu vec riesil dlhsie. Zistil som len tolko ze tieto starsie fabie asi niesu OBD2 kompatibilne. Preto sa nedokazu spojit s ECU. Vyskusal som viaceho aut aj viacero adapterov a nikdy to nefungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pcjagkl Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Zdravím, jsem úplný nováček, mužu se zeptat kde u fábie I je ta zásuvka? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Pod kastlikom pod prepinačom svetiel. (lave koleno vodiča) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@v3 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Zdravím, něco podobného také vlastním se chipem ELM 327 v 1.4 . Nemám potíže se připojit k ECU. Jaký SW k připojení používáš ? Máš zvolený správný komunikační protokol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TriX_so Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 D@v3: Na fabii 1.4mpi rv. 2000? pouzivam torque pro a komunikacne protokoly som skusal hadam vsetky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@v3 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 (editace) TriX_so : Promiň, že píšu až teď, ale nějak mi nechodí upozornění. Moje ELM 327 mám odzkoušené i na 2x Fabií I 1.4 MPI r.2000, Fabií 1.2 HTP r.2005, Fabií 1.2 HTP r.2009, Superb 1.9 TDI r.2003. Jedině u Octavie 1.6 r.199? byl pokus marný, ale tomu autu jsem sám o sobě nevěřil. Program Torque odzkoušen na všech uvedených modelech. Jakou verzi chipu ELM 327 máš ? Tuším u verze 1.5 a 1.2 byl problém s komunikací. Sám jsem měl v ruce ELM 327 v 1.5 a měl jsem problém se připojit. Vždy na patý pokus. Škoda, že mám telefon teď mimo provoz, ale vím, že jsem taky musel v Torque odškrtnout jednu položku v nastavení, jinak jsem se k jednotce nepřipojil. Bohužel teď nevzpomenu jakou. Jinak maximalně se připojím k řídící jednotce motoru. K Fabií 1.4 MPI jsem se připojoval přes protokol tušim ISO 9141 a předpokládám, že máš klíček sepnutý, když to zkoušíš. Odkud jsi ? Obrázek ELM 327 co mám já zde . Bylo koupeno z Číny cca 200,- .Funguje výborně. Zrovna minulý týden jsem ho využil, když mi začal vynechávat jeden hrnec. Editováno: 20. Květen 2014, autor: D@v3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fedor.kamil Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 D@v3: ahoj. mam tu istu BT OBD2 a ani za boha mi ju nechce spojit s nasim Fabonzom 1.4MPi rv.2001.. Jak to mam spravit? Program Torque mi pise ze OBD2 nemoze dat povolenie ECU na nacitanie udajov (abo nieco take..) Proste k ECU pripoji ale nenacita.. Dakujem za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Tak jsem zakoupil tento diagnostický přístroj, ale nepodařilo se mi s ním připojit k ECU a ještě stále hledal aktuální polohu. http://www.aliexpress.com/item/2014-Newest-Super-Mini-ELM327-Bluetooth-with-Power-Switch-CAN-BUS-OBDII-ELM-327-Work-on/1852873392.html Použil jsem dodaný software, zítra zkusím ještě změnit komunikační protokol. Myslíte si, že by s originálním softem fungovalo? Anebo je špatný samotný přístroj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Ja taky ocekavam doruceni podobneho pristroje z aliexpress, tak jsem zvedavy, jestli to bude vubec fungovat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Mně se to dnes připojilo kupodivu napoprvé, zadal jsem ale předtím rychlé připojení. Po nějaké době to přijímalo i GPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 (editace) no me to uz teda dorazilo a funguje to tak prapodivne, bud jsem neco nastavil spatne, anebo nevim, mam TorquePRO pro Android, chvili to fungovalo, pak jsem neco nastavil a uz to se to znova nepripojilo, pak se to zase pripojilo, ted se to uz zase nepripoji, hlasi to, ze to nenaslo ECU, proste sem tam se to pripoji, sem tam ne, holt co by clovek chtel za ty prachy asi no :-D Editováno: 29. leden 2015, autor: Martin Zwierzyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Ty máš to Torque pro placené nebo crack? Já dnes auto ani nestartoval, takže jsem to pouze spojil, S ECU bylo ok, šel odečíst jen nějaký tlak a spustil jsem chybové kódy. Až pojedu tak to chci zkusit více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 crack ... zkousel jsem i free OBD Auto Doctor, ten prvne fungoval a pak uz taky ne ... nevim co s tim je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Pak taky jaký máš motor, u dieselu to jde až u pozdějších. Nevím, co jsi tam nastavil, je nutné to spárovat a přestanou blikat ty kontrolky na úvodní obrazovce. Já snad měl vše nastaveno , ale nešlo to a pak jsem zapnul v nastavení tu rychlejší komunikaci - Faster communication a šlape to. Zkoušel jsem to jen jednou ale vypadalo to ok. Co za přístroj jsi koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 ha divne, rano jsem prisel a napojil se hned napoprve mam takove divne tuseni, ze pokud se clovek treba vicekrat za sebou pripoji na tu ELM, tak se prehreje, nebo zablokuje ci co a nedovoli se po urcitou dobu pripojit k jednotce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 To je možný, ale mělo by to fungovat i během jízdy. Já to zkoušel napodruhé vlastně jen jednou. Více vyzkouším asi v pondělí. Zřejmě záleží i na verzi SW. Zajímalo by mě co máš přístroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 (editace) Ja jako nemyslim, ze pokud to funguje delsi dobu, ale ja to treba pripojoval vicekrat zasebou, kdyz jsem zkousel ruzna nastaveni ... Edit: jo a mam tohle Editováno: 31. leden 2015, autor: Martin Zwierzyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Tak jsem to dnes opět zkoušel a není to nic moc. Ze začátku jsem se připojil, pak zastavil u pumpy a už se nepřipojil. Před cestou zpět se mi povedlo připojit, ale asi po 10 km nepřetržité jízdy se to opět samo odpojilo. Takže na delší používání to nebude. Otázka je zdali to je přístrojem nebo tím dodaným SW. Jinak mě zarazilo, že po dobu co to ukazovalo nestoupla teplota nad 79C. Myslel jsem že pracovní je 90C (to mi i ukazuje v autě budík. Rychlost a otáčky a klapka se zdály být ok. Pokusím se někdy stáhnout ten origo SW, ale nevím zdali to k něčemu bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 No já jel dneska trasu z Ostravy asi 50km a celou dobu to fungovalo, btw taky mi nevyskočila teplota víc jak nad 79° ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Nazdar, ja mam na F2 starsie ELM 327 a slape s Torque Pro (len 3€), ale to ukazuje len niektore zakladne udaje, GPS rychl. lieta +- 2km/h, teplota oleja a vykon neukazuje. Teplota vody vyzera byt OK okolo 90C. Lepsi bol DashCommand, ale siel len 30min., Ukazoval takmer realne aj Nm. Chcela som ho aj kupit, ale chcelo to po mne mail a nic mi tam neprislo, tak neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.