Šťastnej Krtek Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Ahoj, mám rádio RHAPSONY. A v kufru měnič CD. A chtěl bych dát místo měniče "Adaptér pro ovládání USB zařízení OEM rádiem", ale prodávajího ho s MINI ISO konektorem nebo MOST konektorem. Nevíte někdo jaké pasuje k mému rádiu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Ty mas most konektor na rhapsody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 25. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Ty mas most konektor na rhapsody Aha, takže to je podle rádia? Mám rok výroby 2006 a rhapsody a měnič, tam byly z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Jj je to podle radia. Symphony a dx maji ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 25. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Jj je to podle radia. Symphony a dx maji ISO Díky. Moc jsi mi pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Neni vubec zac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.