pindik Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Ahoj, neví někdo náhodou čím by to mohlo být když vždycky při vystupování z auta začne auto vydávat podivné zvuky připomínající vrzání, zdá se mi zě to vychází ze zadní části. předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Máš zatiahnutú ručnu? Robí to ručná brzda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindik Vloženo 11. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 jj se zatahlou ručkou docela mne to štve že všichni kolem slyší že vystupuju z auta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Ahoj, nedávno jsem si všiml takové otravné věci: pokud mám v kufru nějakou zátěž a na zadních sedačkách dva cca. 100kg cestující, tak při vystupování a vykládání se začnou (pravděpodobně od zadní nápravy) linou příšerné vrzavé zvuky a to hodně hlasitě. Někdy je to čistě vrzání, jindy to zní jako když dře kov o kov. Za jízdy vrzání nepozoruji. Nemáte někdo tušení čím by to mohlo být a na co případně nasměrovat servis? Protože vždy když s tím přijedu do servisu abych jim to předvedl tak auto nevrzne ani kdybych do něj naložil stádo slonů Díky, T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 malé zvíře, sloučil jsem to s podobným tématem, tak se na to mrkni, jestli to náhodou není ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallpuck Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Měl jsem to samý, při zatažení ruční brzdy jedno kolo prostě brzdilo míň, i z technický mě kvuli tomu vyhodili. Zkus zpozorovat, když zatáhneš ručku a pustíš nožní brzdu, tak se zadek auta zhoupne spíš do jedný strany. Nebo zkus s tou zataženou ručkou lehce popojet, jestli ten zvuk bude stejnej a na kterým kole. Já měl v háji brzdič, konkrétně ta páka na brzdiči co je v ní lanko ruční brzdy tak to bylo nějaký už vymačkaný. Vyměnil jsem i lanovody, ale to je zbytečný, ty budou určite ok. Zkoušel jsem i ručku dotáhnot, ale to k ničemu nevede.Taky mi to vrzalo při nastupování nebo naložení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.