Přejít na obsah

Vrzání při změně zatížení a vystupování


pindik

Doporučené příspěvky

  • o 2 roky později...

Ahoj, nedávno jsem si všiml takové otravné věci: pokud mám v kufru nějakou zátěž a na zadních sedačkách dva cca. 100kg cestující, tak při vystupování a vykládání se začnou (pravděpodobně od zadní nápravy) linou příšerné vrzavé zvuky a to hodně hlasitě. Někdy je to čistě vrzání, jindy to zní jako když dře kov o kov. Za jízdy vrzání nepozoruji. Nemáte někdo tušení čím by to mohlo být a na co případně nasměrovat servis? Protože vždy když s tím přijedu do servisu abych jim to předvedl tak auto nevrzne ani kdybych do něj naložil stádo slonů :kol-32:

 

Díky, T.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem to samý, při zatažení ruční brzdy jedno kolo prostě brzdilo míň, i z technický mě kvuli tomu vyhodili. Zkus zpozorovat, když zatáhneš ručku a pustíš nožní brzdu, tak se zadek auta zhoupne spíš do jedný strany. Nebo zkus s tou zataženou ručkou lehce popojet, jestli ten zvuk bude stejnej a na kterým kole. Já měl v háji brzdič, konkrétně ta páka na brzdiči co je v ní lanko ruční brzdy tak to bylo nějaký už vymačkaný. Vyměnil jsem i lanovody, ale to je zbytečný, ty budou určite ok. Zkoušel jsem i ručku dotáhnot, ale to k ničemu nevede.Taky mi to vrzalo při nastupování nebo naložení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...