eskoRS Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Zdravím. Mám Fabiu 2 1.4 TDI 59 kw Ambiente r.v. 2008.Chcel by som vedieť, či sa dá vymeniť panel ovládania kúrenia za panel, ktorý je v nových Fábiách 2010 - 2014. V mojej Fábii sú na paneli ovládania kúrenia dva veľké a jeden menší gombík, ktoré vyzerajú ako štople od Coca coly, a tie mi vadia. A v nových Fábiách sú tie ovládače krajšie. Neviete niekto, či sa dá ten panel bez problémov len vymeniť, či je rozmerovo, a to vnútro a zadok tých panelov je rovnaký ? Alebo je to už iné. Mne vadia len tie gombíky. Čos tým ? Poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 To asi nepôjde. Fabie po facelifte prešli z CAN 1.6 na CAN 2.0 a nepredpokladám, že tam bude spätne plug-n-play kompatibilita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskoRS Vloženo 7. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Takže výmena asi nie. A tie okrúhle gombíky ? Čo mi poradíte? Ako ich okrášlit ?Dajú sa dať z toho panela pekne dole. Vlastne sú to len také vrchné čierne krytky ovládačov panela kúrenia. Keby mali vo vnútri závit, tak si s nimi môžem zavrieť PET fľašu Coca coly. Ten v Škodovke čo to vymyslel už musel byť vyhorený. Hodte sem nejaké nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardSA Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Prehod len koliecka a panel. Elektriku nechaj z povodneho stareho malo by to pasovat predpokladam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 (editace) Přidávám tip na vlákno, doufám, že se autor nebude zlobit http://forum.skodahome.cz/topic/106547-jozziho-beru%C5%A1ka-fii-classic/ Vím, že trochu ty ovladače upravoval, vylepšoval, zkus se zeptat jeho tam, zde je to na fotce trochu vidět: https://lh5.googleusercontent.com/-NbODKZjZe6g/UYfSlVeiB2I/AAAAAAAAAXU/jP-vE5LNxjc/w336-h597/DSC_0070.jpg Editováno: 8. Březen 2014, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Myslím, že jsou to ovládače z O2 s trochou úpravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 poradite ako dostat von ovladace kurenia? potebujem demontovat stredovu cast pristrojovky kde je radio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
intelsk Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Chcem sa spitat ako ich demontovat tie ovladače dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Zkoušel jsi hledat v dílenské příručce? Tam bych začal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) je to v dielenskej príručke - Topenie a klimatizácia, strana 11; a niečo v dielenskej príručke - Karoséria-montážne práce najprv musíš dať dole bočné krytky, potom vypáčiť stredový kryt. odkryje sa ti priehľadný kryt a ovládacie prvky. odporúčam použiť nejaké plastové vypačovače, alebo obaliť šrubovák do handry, nech si to nepoškriabeš v prílohe foto z manuálu a môjho auta Editováno: 30. Říjen 2015, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.