Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli tu není někdo z okolí liberce, kdo má k dispozici VAG? A pokud ho někdo má, byl by ochotný za nějaký rozumný peníz omrknout mojí fábku 1.4 tdi?

Minulý týden mi byly dělány rozvody, tak bych se chtěl kouknout, jestli jsou správně nastaveny, poté zkusit zkalibrovat PP - ukazuje mi vysoké hodnoty a přitom jezdím za 5l. 

A tak nějak zkrátka omrknout logy, abych věděl, jestli je vše ok, nebo jestli je tam ještě možnost něco opravit :-)

díky

• 2 týdny později...
  • Autor

Ok, tak když nikdo z Liberecka..tak třeba Praha? Kdokoliv kdo má VAG a tak nějak ví, na co dát bacha, co omrknout atd :-)))

Mám vag. Jsem z Turnova, ale používat ho moc neumim... musím se to už naučit... ale jestli víš kam šáhnout, neni problém...

Zatim jenom dokážu načíst chyby a vymazat chyby... ale třeba kolik tlačí turbo, to už nevim...

Upraveno od Effo

• Autor

Moc děkuji za reakci :-) bohužel s tím taky neumím.. mohu se zeptat kde a jaký VAG si kupoval? přemýšlím, že si taky domů pořídím na laborování :-)

kabel mám od kamaráda a vag si stáhnul na uložto.cz :-) a šlape dobře... dostanu se všude, jen nevim ty zkratky a kódy...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.