kosumberak Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli tu není někdo z okolí liberce, kdo má k dispozici VAG? A pokud ho někdo má, byl by ochotný za nějaký rozumný peníz omrknout mojí fábku 1.4 tdi? Minulý týden mi byly dělány rozvody, tak bych se chtěl kouknout, jestli jsou správně nastaveny, poté zkusit zkalibrovat PP - ukazuje mi vysoké hodnoty a přitom jezdím za 5l. A tak nějak zkrátka omrknout logy, abych věděl, jestli je vše ok, nebo jestli je tam ještě možnost něco opravit :-) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosumberak Vloženo 23. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Ok, tak když nikdo z Liberecka..tak třeba Praha? Kdokoliv kdo má VAG a tak nějak ví, na co dát bacha, co omrknout atd :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) Mám vag. Jsem z Turnova, ale používat ho moc neumim... musím se to už naučit... ale jestli víš kam šáhnout, neni problém... Zatim jenom dokážu načíst chyby a vymazat chyby... ale třeba kolik tlačí turbo, to už nevim... Editováno: 24. Březen 2014, autor: Effo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosumberak Vloženo 24. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Moc děkuji za reakci :-) bohužel s tím taky neumím.. mohu se zeptat kde a jaký VAG si kupoval? přemýšlím, že si taky domů pořídím na laborování :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 kabel mám od kamaráda a vag si stáhnul na uložto.cz :-) a šlape dobře... dostanu se všude, jen nevim ty zkratky a kódy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.