Publikováno Březen 10, 201411 r Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli tu není někdo z okolí liberce, kdo má k dispozici VAG? A pokud ho někdo má, byl by ochotný za nějaký rozumný peníz omrknout mojí fábku 1.4 tdi? Minulý týden mi byly dělány rozvody, tak bych se chtěl kouknout, jestli jsou správně nastaveny, poté zkusit zkalibrovat PP - ukazuje mi vysoké hodnoty a přitom jezdím za 5l. A tak nějak zkrátka omrknout logy, abych věděl, jestli je vše ok, nebo jestli je tam ještě možnost něco opravit :-) díky
Březen 23, 201411 r Autor Ok, tak když nikdo z Liberecka..tak třeba Praha? Kdokoliv kdo má VAG a tak nějak ví, na co dát bacha, co omrknout atd :-)))
Březen 24, 201411 r Mám vag. Jsem z Turnova, ale používat ho moc neumim... musím se to už naučit... ale jestli víš kam šáhnout, neni problém... Zatim jenom dokážu načíst chyby a vymazat chyby... ale třeba kolik tlačí turbo, to už nevim... Upraveno Březen 24, 201411 r od Effo
Březen 24, 201411 r Autor Moc děkuji za reakci :-) bohužel s tím taky neumím.. mohu se zeptat kde a jaký VAG si kupoval? přemýšlím, že si taky domů pořídím na laborování :-)
Březen 25, 201411 r kabel mám od kamaráda a vag si stáhnul na uložto.cz :-) a šlape dobře... dostanu se všude, jen nevim ty zkratky a kódy...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.