Publikováno Březen 11, 201411 r Mám problém zůstává mi viset plyn a nevím proč. I při akceleraci se otáčky mírně pozsataví na 2000 a pak to jde plynule na horu. Ale dolu je už to horší. Zas kolem 2000 to zůstane viset a někdy spadnou otáčky až na volnoěh a někdy to zůstává na 2000. Nevíte co stím? Už jsem fakt bezradnej. Škrtící klapku jsem vyčistil. Mám BMN 40kw. Upraveno Březen 11, 201411 r od Kubasitta
Březen 11, 201411 r Mám problém zůstává mi vyset plyn a nevím proč. No mě zůstává vyset ještě kukuřice a hrách, pšenici už jsem vysel. Jo a zůstává mi na traktoru viset plyn, ale to sem asi nepatří, jak koukám. Hm, čeština, to je prevít. Upraveno Březen 11, 201411 r od VAG BoBo
Březen 11, 201411 r Autor Jo ta čeština no Je to děs Teď když o tým přemýšlím vypadá to i napohled dost blbě Díky z opravení
Březen 12, 201411 r Eště by se dalo říct VYSÍRAT, ale to už je opravdu off topic... Pokud je to stříkačka, tak vyčistit škrticí klapku, bude pravděpodobně zasraná jak jetel v ložisku = drhne, případně následně nastavit dorazy a krajní polohy - jestli nevíš jak na to, nejlepší bude někdo kdo s tím umí = servis, klidně i "stodolovej", ale aby uměl fáčka. A v neposlední řadě musí bejt namazaný plynový lanko (struna) ve vedení a čep pedálu - když to drhne tam, můžeš mít klapu jak křišťál a stejně to bude blbnout...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.