Publikováno Březen 12, 201411 r Precistenie potrubia to ked som videl co je tamtak hrozne len nechapoem s kade sa to tam dostalo ked v turbe som nenasiel ani kvapku oleja ani brudu ale cojus ale pocitit trosku rozdiel a hlavne tak nedimi
Březen 13, 201411 r moc hezká práce, ty parohy sou nový né, protože jestli si je takhle vyčistil, tak si borec
Březen 13, 201411 r Autor NIe nie parohy sem krasne vycistil a nastrikal na novo a vlnovec mi delal kamos a neneduni mi to
Březen 13, 201411 r NIe nie parohy sem krasne vycistil a nastrikal na novo a vlnovec mi delal kamos a neneduni mi to Myslel som to tak, ci to je s tým vlnovcom lepšie, ak to môžeš porovnať. (ci to znizilo hlucnost, pripadne vybracie) som zvedavy lebo ma to caka a dufam ze to vyriesi moje problémy diky
Březen 13, 201411 r Autor vies co nic som ani nepocitil natom stale rovnako len ja som tam daval vecsi vlnovec ako tam ma ist ale aj tak nic a s vybraciami nema nic spolocne vlnovec ale ak ti mas uz dieravi alebo rozpadnuty tak urcite budes pocut mensiu hlucnost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.