Publikováno Březen 13, 201411 r Ahojte existuje viacero typov zadnych 5. dvier na fabiu combi? Alebo je to univerzalne sklo zhodne na vsetky karoserie fabia I combi. Je to k neuvereniu ale mne sa podarilo rozbit toto sklo tak ze plynove vzpery boli prislis silne a vyhakli sa z uchytov a dvere buchli a bolo :-) Pozeram ze na bazari sa da toto sklo kupit aj za 15e, skodovacky servis mi to ponuka aj s montazou za 230e. Aka komplikovana je montaz a co na to potrebujem? Upraveno Březen 13, 201411 r od sunsetlake1
Březen 13, 201411 r Autor Jo diky to si ma potesil. Cize asi akekolvek sklo na fabku combi by tam malo ist. Inak tie vzduchove vzpery boli vyrobcu "VIKA". Velmi silne, a tvrde. Myslel som ze v zime trochu popustia. No nie. A teraz tie dvere doslovne strielali v rukach ze sa nedali ani zachytit. Cize VIKA vzpery nebrat. Upraveno Březen 14, 201411 r od Pawouk Necituj předcházející příspěvek!
Březen 14, 201411 r Doporučuji Magneti marelli, chodí perfektně a levnější jak origo. Mám je tedy na krátké a stlačit vzpěru rukou byl docela zápřah.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.