Přejít na obsah

Nefunkční Horní část maxidotu a Multi Volantu s Navigaci DX A


Avesa

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny majitele superbů.Pročetl jsem si dost for o tomto problému.Vím že mě asi budete nadavat ze se to tu urcite uz resilo(proto se dopredu omlouvam) ale potrebuju od vas help.

Jsem clovek co tomu vazne nerozumi ale mam kamose co mi dystak poradi pokud mi tu neco poradite.

 

Mám Superba 1.9 96kw rv 03.Majitel predemnou tam dodelaval maxidot a na nej jsem mel pripojene original Skoda radio Symphony na kazety.Tak jsem si rikal ze si poridim orig navi.Sehnal jsem si Navigaci DX typ A.Zapojili jsme to (vlastne jsme jen prehodili konektory.Vse funguje jak ma radio atd.Ale nastal problem v tom ze mi prave nesviti horni cast maxidotu a ani multifunkcni volant nefunguje.Hodne lidi pise ze se to da resit po Tridratu.Absolutne nevim co to znamena jsem uplnej antitalent tak kdyz mi to tu nekdo vysvetli jak se to ma udelat poslu informace dal.Moc dekuji za rady. :kol-34:

Editováno: , autor: Avesa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj ty mas jeste stareho suoa a tam to pujde vazne poresit pres tridrat i mf a maxidot. Pohledej vic na foru. Hledej neco jako "navigace dx" na googlu a vyhodi ti to neco na skodahome nebo octaviaclub. Novejsi supy od 2006 (mozna 2005) maji vedeni canove a pro fungovani bys musel mit dx s indexem B nebo C a canovy TMC box.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celý den jsem hledal jak udelat ten tridrat staci proste naletovat 1 vodic od zelene kostky do budiku maxidotu a je to?:) asi si to predstavuju jako hurvajs war.Hledam uz asi 2 dny vsichni o tom pisou miliardu veci ale nerozumim tomu vubec.Stahuju si dilenskou prirucku uvidim jestli to tam bude.Popripade muzu dodat foto jak to tam mam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...